Radu Mazăre va fi mire și naș în aceeași zi, în penitenciar. Cum și-a cerut iubita de nevastă


Ultimul update: Vineri 07 Iunie 2019 19:28
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2019 19:28
Categorie: Stiri actuale

Ţara arde, iar Radu Mazăre se pregăteşte de însurătoare. Informaţia a fost făcut publică de fratele fostului primar al Constanței.

Acesta a povestit că Mazăre şi-a cerut iubita în căsătorie de la telefonul închisorii. Roxana aştepta de mult momentul, iar acum are un motiv în plus să se întoarcă în ţară din Madagascar.

Radu Mazăre nu pierde timpul, deşi se află într-un penitenciar de maximă siguranţă. Aşa că a sunat-o pe iubita sa Roxana în Madagascar şi a cerut-o de nevastă. Nunta va avea loc în spatele gratiilor.

Mihai Mazăre, fratele geamăn al lui Radu Mazăre: "El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e şi ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea penitenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, vor cununa şi ei şi vor fi naşii colegului lui de celulă, care vrea să-şi ia prietena în căsătorie".

Vor fi două nunţi într-una, iar la ceremonie pot participa în jur de 10 persoane din familia mirilor. Fratele lui Radu Mazăre se va ocupa de verighete.

Acesta confirma că Roxana vrea să se mărite mai ales că îşi doreşte de ani buni să îi fie mireasă.

Vineri însă fraţii Mazăre n-au discutat despre nuntă.

Reporter: "Ce i-a pregătit special mama?"
Mihai Mazăre: "Nu poți să pregătești nimic special, pentru că nu poți să aduci nimic gătit".

De când a fost extrădat din Madagascar şi a ajuns la penitenciarul de maximă siguranţă Rahova, Radu Mazăre vorbeşte zilnic cu fraţii săi la telefon, însă întâlnirile faţă-n faţă sunt cele care îl pot ajuta pe fostul edil să treacă peste condamnare.

Fraţii Mazăre, cândva unii dintre cei mai puternici şi influenţi oameni din România, au ajuns să se întâlnească la închisoare.

Pe de altă parte, Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, i-a transmis să fie încrezător şi i-a promis că îl va vizita la închisoare ca să îl îmbărbăteze.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Radu Mazăre va fi mire și naș în aceeași zi, în penitenciar. Cum și-a cerut iubita de nevastă
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO