Protest al taximetristilor din Bistrita, dupa ce colega lor a fost ucisa de un sofer beat, care furase mireasa

15-09-2015 17:10


Aproape o suta de taximetristi, colegi ai femeii de 45 de ani, din Bistrita, omorata in accident, sambata noaptea, de un tanar care a furat o mireasa, au protestat marti in oras.

Cer inasprirea legilor fata de cei care conduc bauti si ajung sa omoare oameni nevinovati. Dupa un mars prin tot orasul, coloana de masini s-a oprit o clipa si fata locuintei femeii.

Colegii femeii, taximetristi in Bistrita, s-au adunat marti in centrul orasului si au pornit cu aproape o suta de masini intr-un mars al tacerii si al neputintei.

In noaptea in care a fost omorata de catre tanarul de 25 de ani, care furase mireasa de la o nunta, femeia tocmai pleca de la serviciu din tura de seara. Tanarul care furase mireasa de la nunta, impreuna cu alti doi amici, a lovit-o mortal pe femeie si apoi a fugit de la locul accidentului. Abia dupa o ora a fost prins de politisti.

Marti, prin gestul lor, colegii au vrut sa atraga atentia autoritatilor ca legile pentru cei care se urca bauti la volan sunt prea blande si multi dintre soferi nici macar nu vad celula inchisorii dupa ce ranesc mortal oameni nevinovati sau primesc apoi pedepse foarte usoare.

In ceea ce-l priveste pe tanarul de 25 de ani, aceasta a fost arestat ieri pentru 30 de zile si isi asteapta procesul.

VIDEO PROTVPLUS.RO