Prințul Paul, de negăsit. Dezvăluirile Patriciei Kaas despre miliardarul condamnat Remus Truică: ”Am rămas mască”

×
Codul embed a fost copiat

Paul al României, nepotul Regelui Carol al II-lea, este căutat de aproape două zile. A fost dat în urmărire internațională după ce polițiștii nu l-au găsit acasă pentru a-l duce în spatele gratiilor.

 

El a primit 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în dosarul de retrocedare ilegală a fermei regale Băneasa și a unei părți din Pădurea Snagov.

În schimb, Remus Truică, milionar român, și fost șef de cabinet al lui Adrian Năstase, este deja de două nopți la pușcărie. Va sta acolo 7 ani, în același dosar penal.

Dacă nu ar fi vorba de un prejudiciu de 145 de milioane de euro, cei doi ar putea părea protagoniștii unei povești romantice cu iz regal și iubiri fulgerătoare.

Citește și
Printul Paul
Printul Paul vrea sa obtina Castelul Peles la Judecatoria Sectorului 2. Cum spera sa scape de taxa de timbru de 2 mil. euro
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Celebra cântăreață Patricia Kaas a scris multe rânduri depre Remus Truică.

Ironia sorții face ca iubirea lor să fi început tot la Snagov, la o petrecere privată dată de Remus Truică, cel care avea să fie condamnat, laolaltă cu Paul al României și doi oameni de afaceri israelieni, care au oferit consultanță, unor politicieni români.

Reședința lui Paul al României

Reporter - Unde este soțul dumneavoastră?
Prințesa Lia - Mai târziu, mai târziu. Mulțumesc!
Reporter - Se va preda singur? A fugit?”.

Poliția l-a căutat la vila din București pe Paul-Philippe al României să-l ducă la închisoare. Acasă era însă doar Lia, soția nepotului Regelui Carol al II-lea.

 

Paul de România ar fi fugit în Portugalia

 

Îmbrăcată în blănuri și accesorii animal-print și machiată impecabil, Lia a României le-ar fi spus polițiștilor că Paul ar fi în Portugalia.

Polițiștii au intrat în casa Prințului Paul al României și, din ce s-a văzut de afară, au aprins pe rând luminile la fiecare etaj al casei și au căutat în fiecare cameră. După câteva minute, Poliția și-a dat seama că Prințul nu este la domiciliu.

În schimb, Remus Truică, complicele Printului Paul, a fost găsit de polițiști pe domeniul său impresionant din Snagov.

Față de cei 7 ani de pușcărie primiți de milionarul Truică, fost șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, cei 3 ani și 4 luni de pușcărie primiți de Paul al României par o bagatelă.

Omul de afaceri Remus Truică a fost preluat de acasă de polițiști și adus la Penitenciarul Rahova pentru a-și executa pedeapsa.

Remus Truică are de altfel și cea mai mare pedeapsă în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Regale Băneasa și a pădurii din Snagov.

Complicii israelieni Beniamin Steinmetz și Tal Silberstein, care urmau să preia terenurile și să le revândă, au fost condamnați de Curtea Supremă la câte 5 ani cu executare. În lipsă, însă.

România are o istorie lungă cu persoanele condamnate aici și care au plecat în Israel înainte de sentința finală.

Pentru că statul evreu nu-și extrădează cetățenii, Sorin Beraru sau Ioana Maria Vlas au fost de neatins cât timp s-au aflat pe teritoriul israelian.

Mama FNI și-a ispășit condamnarea doar pentru că a decis ea să revină în România.

Din 2006, Paul al României a tot revendicat imobile, terenuri, ferme, podgorii, păduri și lacuri, doar pe baza faptului că este nepotul Regelui Carol al II-lea.

Chiar dacă nu a fost recunoscut niciodată ca membru de către Casa Regală a României, Paul Philippe a găsit cui să vândă ce nu avea dreptul să primească, ci ceea ce-și dorea să primească. Printre ei, Remus Truică. Paul a susținut mereu că e nevinovat.

Paul al României, 10 decembrie 2015: "A fost un pic de șoc dar sper că prințesa a explicat, am fost înconjurat de mulți oameni care au încercat să ne fure și ne-au pus într-o stare de nervi, eu nu am furat niciodată, de ce trebuie să fur proprietatea mea".

Lia a României, 10 decembrie 2015: "A fost un furt și o fraudă și o presiune enoooormăăă, asupra noastră".

 

Patricia Kaas: ”Amantul meu mi-a spus că nu vrea să mai cânt decât pentru el”

 

Reporter, 18 decembrie 2015: Cum vedeți povestea asta? Sunt lucruri care vă pot schimba viața.
Remus Truică: Dacă nu mi le-au și schimbat deja".

Cum să nu-ți schimbe viața o avere de 145 de milioane de euro? Fosta fermă regală Băneasa are 28 de hectare. Ori zece mii de metri pătrați ori 150 de euro. Te apucă amețeala numai când socotești.

La fel, pădurea Fundu Sacului din Snagov și celelalte terenuri de acolo, râvnite de mulți, au o suprafață de 47 de hectare. Ori zece mii de metri pătrați ori 100 de euro, metrul pătrat.

Tot la Snagov, la o petrecere privată ținută pe domeniul lui somptuos, Truică o invita în 2010 să-i cânte lui și soției pe una dintre cele mai mari vedete internaționale: franțuzoaica Patricia Kaas, supranumită ”Mademoiselle chante le blues”.

Reporter, 17 august 2011: Ați mai ținut legătură cu Patricia?
Remus Truică: Da, am mai vorbit și după acea petrecere".

Cântăreața vorbește în autobiografia ei, publicată un an mai târziu la Paris, despre povestea trăită alături de Remus Truică, căsătorit la acea vreme. România, Paris, Coasta de Azur. O iubire pe care Patricia Kaas o descrie "adolescentină".

Patricia Kaas, în cartea "L'Ombre de ma voix", editura Flammarion 2011: "Era vara, anotimpul iubirii. S-a întors pentru puțin timp în țara lui, unde avea treabă, dar asta nu ne-a ostoit dorința, eram a lui cu trup și suflet. Ori aproape, pentru că mai trebuia să cânt la câte o petrecere privată uneori. Amantul meu mi-a spus că vrea să nu mai cânt decât pentru el. Am rămas mască. Am crezut că glumește. Da' de unde! Nu voia să mai fiu văzută de alți bărbați, să nu mai dorească nimeni. Dacă îmi cădea cu tronc vreunul din ei??!!".

Acum, cortina a căzut peste acești oameni, unii cu pretenții regale, alții cu iubite celebre și cu multe milioane de euro în conturi, toți însă legați unii de alții, personaje într-o piesă de teatru cu iz penal, jucată nu pe scenă, ci în fața instanței supreme a României, cea care i-a și condamnat la pușcărie.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Noi audieri în dosarul lui Tăriceanu. Prințesa Lia: Truică ne-a zis că „vom fi zdrobiți”
Noi audieri în dosarul lui Tăriceanu. Prințesa Lia: Truică ne-a zis că „vom fi zdrobiți”

Prințul Paul al Romaniei și prințesa Lia au fost audiați, luni, la Înalta Curte de Casație și Justiție în calitate de martori, în dosarul în care Călin Popescu Tăriceanu este judecat pentru acuzații de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Printul Paul vrea sa obtina Castelul Peles la Judecatoria Sectorului 2. Cum spera sa scape de taxa de timbru de 2 mil. euro
Printul Paul vrea sa obtina Castelul Peles la Judecatoria Sectorului 2. Cum spera sa scape de taxa de timbru de 2 mil. euro

Printul Paul al Romaniei isi joaca miercuri ultima carte in incercarea de a obtine parte din Castelul Peles, fosta ferma regala Baneasa si o padure de la Snagov.

Printul Paul al Romaniei isi poate pastra numele. Sebastian Bodu va face apel in instanta
Printul Paul al Romaniei isi poate pastra numele. Sebastian Bodu va face apel in instanta

Printul Paul al Romaniei isi poate pastra numele, desi fostul europarlamentar Sebastian Bodu i-a contestat acest drept in instanta.

Recomandări
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor

Traficanţi români de persoane, condamnaţi în Marea Britanie. Sub paravanul unei afaceri de „leasing de personal”, aduceau muncitori din România şi îi exploatau.

Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.