Președintele Asociației „Valea Dacilor” s-a sinucis de Ziua Națională. Cum a fost găsit


Ultimul update: Luni 02 Decembrie 2019 15:15
Data publicarii: Luni 02 Decembrie 2019 14:48
Categorie: Stiri actuale
Rareș Demian

Președintele Asociației Culturale „Valea Dacilor”, Rareș Demian, s-a sinucis duminică, de Ziua Națională a României. Bărbatul a fost găsit spânzurat cu un tricolor de o balustradă, la Orăștioara de Sus, potrivit Ziarul de Hunedoara.

Datele indică faptul că este vorba despre o sinucidere, dar încă nu se știe motivul pentru care Rareș Demian și-a pus capăt zilelor. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„Se fac cercetări cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violență, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale. Cauzele morții vor fi stabilite în urma necropsiei cadavrului”, a declarat pentru sursa citată comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Rareș Demian era președinte al Asociației „Valea Dacilor” și s-a ocupat de organizarea mai multor evenimente cu tematică istorică, printre care și festivalul de reconstituire istorică „Frăția Lupilor”, care a ajuns în acest an la a III-a ediție.

 

Sursa: ziaruldehunedoara.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO