Premiera in justitia din Romania. Parinti condamnati la inchisoare pentru ca fiii lor au intretinut relatii sexuale cu minore


Ultimul update: Luni 25 Mai 2015 07:08
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2015 18:56
Categorie: Stiri actuale

Decizie in premiera a magistratilor din Iasi. Doi parinti au fost condamnati la trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru ca fiii lor, majori, au intretinut relatii sexuale cu doua minore.

Adultii au fost pedepsiti pentru ca stiau de aceste relatii, ba mai mult, i-ar fi pus la dispozitie unuia dintre baieti o camera, unde a stat cu una dintre fete.

Procurorii au aflat de caz, cand mama unei fete de 14 ani le-a povestit ca fiica ei intretine relatii sexuale cu un tanar de 20 de ani, chiar in casa parintilor lui.

Mergand pe fir, anchetatorii au aflat ca si celalat frate al baiatului, de 25 de ani, avea o relatie tot cu o minora, de 13 ani. Ba mai mult, cei doi tineri au acum si un copil.

Cand au fost audiati, parintii au recunoscut ca stiau de relatiile baietilor, ba mai mult s-au mutat intr-o alta camera, pentru ca unul dintre fii sa poata avea relatii intime cu minora.

Tanarul de 25 de ani a fost condamant la un an de inchisoare cu suspendare, insa decizia nu este definitiva. Parintii, in schimb, au primit pedeapsa si mai mare, trei ani cu suspendare.

VIDEO PROTVPLUS.RO