Prea multa pasta de dinti dauneaza grav libertatii. A furat din acelasi magazin, fara sa banuiasca ce i se pregateste

14-06-2014 07:53


Ce-i prea mult strica si cand este vorba de pasta de dinti. Nu a inteles asta un barbat de 43 de ani din Targoviste, care a furat de doua ori in aceeasi zi mai multe tuburi cu pasta, dintr-un magazin.

Barbatul a dat prima lovitura putin dupa ora 15. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se vede cum ia tuburile de pasta de dinti de pe raft, le baga in buzunar, apoi pleaca linistit.

"Aici au fost pastele de dinti, prejudiciu, a doua oara, cam 150 de lei", sustine Nicoleta Nitu, proprietara magazinului.

Dupa numai trei ore, barbatul a revenit la magazin, cu aceleasi ganduri, dar fara sa stie ce i se pregateste. Ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, s-a indreptat din nou spre zona in care era pasta de dinti si a mai luat cateva tuburi. In timp ce el actiona, angajatii au alertat autoritatile, iar politistii l-au prins pe hot.

"Stiam, ne-am dat seama ca e el, am sunat la 112", povesteste Roxana Strica, angajata a magazinului.

Adelina Torica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita: "Politistii au intocmit dosar penal. Se fac cercetari pentru a se stabili imprejurarile evenimentului".

Barbatul a fost recunoscut de angajatii altor magazine care au inceput si ei sa faca verificari, pentru a vedea daca nu cumva au fost pagubiti de acelasi hot.

VIDEO PROTVPLUS.RO