Cazul taximetristului agresiv. Reacția administratorului firmei: ”Nu a fost el la volan”

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 19 Februarie 2018 19:10
Categorie: Actualitate

Taximetristul care sâmbătă seara a amenințat și jignit o clientă, pentru că l-a rugat să pună aparatul de taxat, nu avea ce să caute în Bucureşti.

Autorizația lui este emisă în Ilfov, nu în Capitală și, cel puțin teoretic, şoferul nu avea voie să ia curse din Bucureşti. Polițiștii de la Brigada Rutieră s-au sesizat, după ce au văzut materialul difuzat de Ştirile ProTV și fac cercetări.

Taximetrist: „Daţi-vă jos din maşină în p*** mea, ce dracu în slo**** să te mănânce. Acum stau să-ţi fac teoria chibritului? Dă-te jos. Ți-am zis o dată, de două ori, de zece ori. Dă-te în p*** mea jos. Vrei să te dau altfel? Dă-te jos din maşină, că n-am chef să vorbesc cu tine, nu-mi face plăcere să stau de vrăjeală cu tine. Dă-te jos!”

Înregistrarea cu şoferul de taxi care se dezlănţuie furibund în faţa unei cliente a ajuns şi la administratorul companiei Auto Decebal, firma sub tutela căreia lucrează individul. Acesta, departe de a lua măsuri față de taximetristul agresiv, a găsit o scuză.

Dragoș Florea, administrator firmă:Nu a fost el la volan. A încredinţat maşina unei alte persoane. Nu ştiu cine este, pentru că el a încredințat şi poate să facă treaba asta fără să ne înştiinţeze pe noi, ca că dispecerat. Nu tolerez treaba asta, eu singurul lucru pe care pot să îl fac este să închei colaborarea cu el."

Administratorul firmei nu a putut să explice nici de ce taxiul cu licenţă în judeţul Ilfov lua clienţi din Bucureşti, ceea ce este, din nou, ilegal.

Dragoș Florea, administrator firmă:Nu aş vea eu, ca patron de dispecerat, să am control asupra lor - de unde vin ei şi unde fac taxi - că nu aş avea cum. Ar trebui să le pun GPS la maşini, să văd de unde vin şi unde pleacă.”

Poliţiştii de la Brigada Rutieră sunt, însă, de altă părere şi au început cercetările care îl vizează pe cel care a condus taxiul sâmbătă în Bucureşti.

Vasile Ștefănescu, președinte COTAR: „De aceea, pe piaţă, taximetria este cum este văzută. Noi nu putem să facem ordine din cauza acestor indivizi. De aceea, aceste regulamente trebuie adoptate de toată lumea, că ele vor aduce ordine şi disciplina pe piaţă."

Între timp, poliţia locală face demersuri către Primăria Voluntari, pentru suspendarea autorizaţiei de taxi şi verifică dacă bărbatul care a condus maşina are sau nu atestat de transportator, aşa cum prevede legea.

Reacția violentă a unui taximetrist, când i se cere să pornească aparatul de taxat. ”Vrei să te dau altfel jos?”
Reacția violentă a unui taximetrist, când i se cere să pornească aparatul de taxat. ”Vrei să te dau altfel jos?”
VIDEO PROTVPLUS.RO
arme Galşa
Arsenalul găsit în casa unui arădean. Avea 69 de săbii şi multe alte arme
LOTO 6/49. Numerele extrase joi, 13 decembrie 2018
Un bărbat din Suceava trimitea droguri pe fundul putinilor cu murături şi brânză
Revelioane exotice, chiar și în București. Cât trebuie să scoateți din buzunar
Ieşean condamnat să facă două fapte bune, după ce a bătut un medic în trafic
Reacția funcționarei de la Poștă după ce vede că vrem să trimitem carne de porc în Europa
hot care fura din palton
Ce metode folosesc hoţii de Sărbători. Chiar şi "bătrâneii inofensivi" pot fi infractori
Ultima versiune a metodei ”accidentul”. O bătrână a rămas fără 11.000 de euro
Puiul de leu găsit în portbagaj va avea ocazia să își facă prieteni noi
Satul terorizat de zile bune de hoți: "Ăștia nu sunt oameni"
Alertă în Titu, după ce o țeavă de gaze s-a fisurat. Localnicii au fost evacuați
Ce ascundea un şofer din Arad în dubă. Poliţiştilor le-a spus că are un balansoar