Cazul taximetristului agresiv. Reacția administratorului firmei: ”Nu a fost el la volan”

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 19 Februarie 2018 19:10
Categorie: Actualitate

Taximetristul care sâmbătă seara a amenințat și jignit o clientă, pentru că l-a rugat să pună aparatul de taxat, nu avea ce să caute în Bucureşti.

Autorizația lui este emisă în Ilfov, nu în Capitală și, cel puțin teoretic, şoferul nu avea voie să ia curse din Bucureşti. Polițiștii de la Brigada Rutieră s-au sesizat, după ce au văzut materialul difuzat de Ştirile ProTV și fac cercetări.

Taximetrist: „Daţi-vă jos din maşină în p*** mea, ce dracu în slo**** să te mănânce. Acum stau să-ţi fac teoria chibritului? Dă-te jos. Ți-am zis o dată, de două ori, de zece ori. Dă-te în p*** mea jos. Vrei să te dau altfel? Dă-te jos din maşină, că n-am chef să vorbesc cu tine, nu-mi face plăcere să stau de vrăjeală cu tine. Dă-te jos!”

Înregistrarea cu şoferul de taxi care se dezlănţuie furibund în faţa unei cliente a ajuns şi la administratorul companiei Auto Decebal, firma sub tutela căreia lucrează individul. Acesta, departe de a lua măsuri față de taximetristul agresiv, a găsit o scuză.

Dragoș Florea, administrator firmă:Nu a fost el la volan. A încredinţat maşina unei alte persoane. Nu ştiu cine este, pentru că el a încredințat şi poate să facă treaba asta fără să ne înştiinţeze pe noi, ca că dispecerat. Nu tolerez treaba asta, eu singurul lucru pe care pot să îl fac este să închei colaborarea cu el."

Administratorul firmei nu a putut să explice nici de ce taxiul cu licenţă în judeţul Ilfov lua clienţi din Bucureşti, ceea ce este, din nou, ilegal.

Dragoș Florea, administrator firmă:Nu aş vea eu, ca patron de dispecerat, să am control asupra lor - de unde vin ei şi unde fac taxi - că nu aş avea cum. Ar trebui să le pun GPS la maşini, să văd de unde vin şi unde pleacă.”

Poliţiştii de la Brigada Rutieră sunt, însă, de altă părere şi au început cercetările care îl vizează pe cel care a condus taxiul sâmbătă în Bucureşti.

Vasile Ștefănescu, președinte COTAR: „De aceea, pe piaţă, taximetria este cum este văzută. Noi nu putem să facem ordine din cauza acestor indivizi. De aceea, aceste regulamente trebuie adoptate de toată lumea, că ele vor aduce ordine şi disciplina pe piaţă."

Între timp, poliţia locală face demersuri către Primăria Voluntari, pentru suspendarea autorizaţiei de taxi şi verifică dacă bărbatul care a condus maşina are sau nu atestat de transportator, aşa cum prevede legea.

Reacția violentă a unui taximetrist, când i se cere să pornească aparatul de taxat. ”Vrei să te dau altfel jos?”
Reacția violentă a unui taximetrist, când i se cere să pornească aparatul de taxat. ”Vrei să te dau altfel jos?”
VIDEO PROTVPLUS.RO
Shane O
Unul dintre cei mai căutați fugari din Marea Britanie, prins la Cluj. FOTO
Povestea ultimului marangoz din Deltă. Cât costă bărcile pe care le construiește
Lista curselor TAROM care vor fi anulate. Explicația ministrului Răzvan Cuc
Descoperirea colosală făcută de autorități sub o barcă scufundată pe Dunăre
Mărturiile pasagerilor din trenul care a luat foc în gară: „Două minute și explodam toți”
Ministrul Răzvan Cuc anunță pierderi de 40% la Tarom. Ce salariu are directorul adjunct
Criticul de film Tudor Caranfil
Tudor Caranfil a murit. Criticul de film avea 88 de ani
Un turist a fost prins la Nădlac cu un vietnamez în portbagaj. Ce explicaţie a dat
Atenționare meteo. Cod galben de vânt puternic în opt judeţe
Ministrul Mediului a stat 16 minute cu motorul pornit, vorbind despre reducerea emisiilor
Cisternă cu sodă caustică, răsturnată pe o şosea din Vaslui. Ce a păţit şoferul
Copil grav rănit, după ce a fost prins între o remorcă şi un morman de pământ