Politistii au lasat fara carnet 4.000 de soferi intr-o saptamana. Explicatia data de acest tanar, care circula cu 120 de km/h


Ultimul update: Marti 22 Decembrie 2015 07:14
Data publicarii: Sambata 19 Decembrie 2015 18:27
Categorie: Stiri actuale

Daca v-ati calificat pe post de ajutoare ale Mosului, fugiti in stanga si-n dreapta dupa cadouri, cu masina pe post de sanie, sau pur si simplu plecati in vacanta, atunci fiti cu ochii in patru.

Evitati sa calcati prea tare acceleratia, ca sa nu va micsorati bugetul de sarbatori. Politistii de la rutiera nu sunt la cumparaturi, ci prin intersectii, gata sa sanctioneze orice abatere. Doar in ultima saptamana, 4.000 de soferi au ramas fara permis de conducere.

Din cer sau de pe pamant, politistii urmaresc cu atentie toate masinile. Pe DN1 de pilda, sambata, pana la ora 11, nu mai putin de 80 de soferi au fost prinsi cu piciorul lipit de acceleratie. Unii dintre ei au mai avut puterea sa si rada de situatie, cum face vecinul nostru de la sud de Dunare, ajuns in vacanta in Romania.

Turist bulgar: "E mai frumos ca in Bulgaria, mai luminat, sarabatorile se simt mai mult aici. Inainte erau drumurile proaste, acum totul este in regula. Vedem cat de in regula, ca imi scriu ceva baietii. Cadou."

Un "cadou" neasteptat a primit si aceasta domisoara.

Tanara: "210 lei. Merit, dati-mi-o. Si trec si doua puncte de penalizare."

Cu 120 de kilometri pe ora, un alt sofer a fost doar la 1 kilometru distanta de a-si pierde carnetul. Se grabea sa ia din Capitala rochia de mireasa pentru viitoarea sotie. Insa motivul cel mai invocat in aceasta perioada este fuga dupa cadourile de craciun.

Subcomisar Onofras Gabriel, ofiter al Politiei Rutiere Ilfov: "Din fericire, nu am retinut niciun permis, ceea ce inseamna ca soferii sunt totusi prudenti."

Pietoni au ramas doar cei care s-au dovedit iresponsabili si i-au pus in pericol pe altii. In jur de 4000 numai in ultima saptamana, adica de doua ori mai multi ca la inceputul lunii.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO