Politist din Covasna, arestat pentru trafic de minori. Fetelor, din familii sarace, li se promiteau castiguri fabuloase


Ultimul update: Luni 23 Februarie 2015 07:03
Data publicarii: Vineri 20 Februarie 2015 07:59
Categorie: Stiri actuale

Din aparator al legii, un agent sef principal din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Covasna a ajuns in boxa acuzatilor.

Politistul a fost arestat joi seara pentru trafic de minori si abuz in serviciu. Iar impreuna cu el au fost incatusati alti cinci indivizi. Suspectii sunt banuiti ca formau o retea ce ar fi recrutat cel putin patru fete minore, pe care le-ar fi obligat apoi sa se prostitueze intr-un bar de noapte. Totul se intampla sub protectia politistului, care trecea, se pare, sub tacere ilegalitatile.

Reteaua era complexa: doi patroni de bar organizau petreceri la care veneau apropiatii lor si profitau de adolescente, spun anchetatorii. Fetele provin din familii sarace, iar doua femei - si ele membre ale gruparii - le promiteau castiguri fabuloase. Procurorii au dovezi ca patru minore cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani au fost obligate sa se prostitueze.

Potrivit procurorilor, un agent sef principal de la Inspectoratul Judetean de Politie Covasna era responsabil de zona in care functiona unul dintre cele doua cluburi. Politistul ar fi inchis ochii la ceea ce se intampla inauntru.

Barul de noapte functiona intr-un subsol, unde, chipurile, "lucrau" cele patru fete. Aici isi racolau clientii si tot aici venea si politistul ca sa isi ia rasplata in favoruri sexuale.

Toti cei sase membrii ai retelei au fost arestati pentru 30 de zile si urmeaza sa fie trimisi in judecata pentru trafic de minori si abuz in serviciu. Anchetatorii sustin ca nu este exclus ca intre timp sa mai apara si alte victime.

VIDEO PROTVPLUS.RO