Ploi, ninsori si vant puternic in urmatoarele zile in Romania. Cum va arata vremea la final de saptamana

Ultimul update: Sambata 26 Martie 2016 06:54
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2016 09:27
Categorie: Vremea

Miercuri asteptam vreme urata si rece, cu ploi consistente; ninsori la munte si vant nervos in sudul tarii. La amiaza vor fi intre 4 si 12 grade. In Dobrogea si Baragan norii vor fi numerosi si vor aduce ploi consistente si se vor depasi 15-25 l/mp.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei vremea va fi inchisa si va ploua pe spatii mari si pe arii restranse se vor depasi 35 l/mp. Vantul va avea intensificari si maximele termice scad si pe aici.

In nordul Moldovei si in Bucovina soarele va fi scump la vedere. Vor fi precipitatii: ninsori la munte, lapovite si ploi in rest. Se vor strange cantitati mai importante de apa.
In nordul Transilvaniei si in Maramures atmosfera ramane inchisa, dar temperatura aerului va fi in crestere cu pana la 5 grade. In zonele de munte va ninge, iar in rest vor predomina ploile.

In vestul tarii se anunta multi nori, ploi abundente si temperaturi sub valorile obisnuite ale perioadei. In sudul Banatului pe arii restrinse se vor stringe peste 35 l/mp. Maximele termice vor fi in scadere fata de marti.

In tinuturile centrale vor fi multi nori: va ninge in Carpatii Orientali si Meridionali si se va depune strat nou de zapada. In rest vor fi cateva ploi si temperaturile scad pe partea estica si nu se modifica semnificativ in rest.

Soare si vant puternic in mai multe zone din tara. Vremea se strica incepand de miercuri

In sud-vestul tarii, se anunta vreme urata, cu ploi frecvente si temperaturi la fel de ridicate ca marti. Cantitatile de apa vor depasi 15-25 l/mp si vantul va avea intensificari.

In sud asteptam vreme inchisa cu ploi si se vor strange cantitati mai importante de apa. Maximele termice vor fi scazute pentru finalul lunii martie. Temporar vor fi rafale de peste 50...60 km/h.

In zona Capitalei tot vreme rea. Miercuri va ploua si se vor cumula in jur de 10 l/mp.Vantul va sufla cu putere si va depasi la rafala 50 km/h. Maxima, in scadere fata de marti, se va opri la 7 grade.

La munte predomina ninsorile. In Carpatii Meridionali si in Orientali va ninge mai abundent si se va depune strat de zapada. Vantul va sufla tare, cu rafale de peste 60 Km/h.

Joi va fi tot frig si vremea mohorata. Se anunta ninsori la munte; lapovita in nordul Moldovei, estul Transilvaniei si in subcarpati; ploi in rest. Vantul va sufla tare in est si sud-est.

Vineri, vreme mai buna, dar temperaturi modeste. Mai vin ceva ploi in sud-vestul tarii, iar la munte vor fi ninsori sporadice.

Sambata: innorari si conditii de ploaie in sud si centru; la munte e posibil sa cada putina lapovita, iar in rest asteptam timp frumos.

Informare meteo de vreme rece, ploi si ninsori consistente. Pana cand va tine vremea urata

Informare meteo de vreme rece, ploi si ninsori consistente. Pana cand va tine vremea urata

viscol, ninsori, zapada

Vreme închisă cu ninsori în mai multe regiuni. Prognoza meteo

Viscol pe Autostrada Soarelui. Drumarii acționează cu 9 utilaje

Risc de avalanşă în Ceahlău. Temperatura resimţită va fi de - 34 grade

Vreme închisă cu precipitații. Duminică maximele vor fi sub 0 grade

Un val de ger va lovi România. Vortexul polar aduce temperaturi de -10 grade

Lapoviță și ninsoare în mai multe regiuni din țară. Prognoza meteo

ninsoare, viscol

Cod galben de viscol în judeţul Caraş-Severin

Cod portocaliu de vânt puternic, care poate ajunge până la 110 km/h. Avertizarea meteorologilor

Temperaturi modeste, vânt și precipitații, marți. Prognoza meteo până vineri

Informare meteo de vânt puternic şi ninsori. Zonele vizate de avertizare

Ninsori și lapoviță în mai multe regiuni din țară. Prognoza meteo

Vremea 18 februarie. Frig, vânt şi ninsori în toată ţara