13.000 de sanctiuni date de Politia Rutiera de Paste. Parcarile gasite de soferi: pe plaja sau pe banda a doua

18-04-2017 10:17


Peste 13 mii de soferi incheie sarbatorile mai saraci. Au platit amenzi usturatoare, iar unii au ramas si fara carnet pentru greselile din trafic.

Nu sunt putini nici cei care au urcat la volan, desi se cinstisera bine inainte: aproape 200. Euforici pesemne, altii si-au lasat masinile pe unde au apucat: pe plaja sau chiar in mijlocul drumului.

Un exemplu halucinant de condus haotic a fost inregistrat de un sofer chiar in ziua de Paste, pe drumul care leaga Bucurestiul de Brasov. Un drum plin de serpentine, cu vizibilitate redusa.

Un alt conducator auto il filmeaza in timp ce individul face manevre periculoase. Merge pe contrasens, se intoarce cu greutate pe banda lui si pune frana cand apare o masina de pe contrasens.

Continua drumul tot pe sensul opus, pe sute de metri, si evita iarasi in ultimul moment coliziunea cu doua autoturisme.

Cel care a inregistrat aceasta cursa extrem de primejdioasa crede ca soferul respectiv era baut sau consumase substante interzise.

Inregistrarea a intrat in atentia politistilor de la Rutiera, care vor incerca sa il identifice.

Altii au platit pe loc pentru greselile din trafic: sunt aproape 12500 amendati, iar 1100 au ramas fara permis: pentru ca s-au urcat la volan bauti sau pentru ca au condus cu cel putin 50 de km peste viteza legala.

Neprinsi au ramas, cel mai probabil, soferii a doua autoturisme. Unul si-a lasat masina parcata pe plaja, dupa ce a incercat sa ajunga langa apa cu ea.

A fost nevoit, pentru ca rotile s-au afundat complet in nisipul moale. Altul si-a lasat masina parcata pe banda a doua, pe o sosea din Capitala. Ori nu a gasit loc liber, ori era prea obosit ca sa ajunga la destinatie.  

VIDEO PROTVPLUS.RO