Perchezitii DNA la Sfantul Gheorghe. Biroul primarului Antal Arpad a fost sigilat

Ultima actualizare: 20-02-2016 07:08
Antal Arpad

 Biroul primarului municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad a fost sigilat miercuri dimineata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care efectueaza perchezitii la aceasta institutie.

Potrivit unor surse judiciare cercetarile vizeaza fapte legate de atribuirea unor contracte, privind modernizarea unor strazi si trotuare, realizarea de piste pentru biciclisti si iluminat public. Sursele sustin ca prejudiciul s-ar ridicat la aproximativ un milion de euro si ca la finalul perchezitiilor Antal Arpad va fi dus la Bucuresti , pentru audieri.

DNA a anuntat ca procurorii efectueaza, miercuri, mai multe perchezitii in Bucuresti Covasna si Brasov, intr-un dosar care vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2010 - 2014.

In cursul zilei de 17 februarie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 13 locatii (...), dintre care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice', se precizeaza intr-un comunicat al DNA transmis AGERPRES.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO