Percheziții acasă la Dani Mocanu, după scandalul leului din videoclip

Ultima actualizare: 25-11-2020 14:30

Polițiștii fac percheziții acasă la Dani Mocanu, miercuri dimineață, ca urmare a scandalului cu leul care apare în cel mai recent videoclip al său.

UPDATE. Leul nu a fost găsit nici acasă la Dani Mocanu, nici în celelalte două locații percheziționate, iar anchetatorii nu au reușit pentru moment să afle unde se află animalul, potrivit unor surse judiciare.

Animalul părea rănit, iar polițiștii s-au autosesizat pentru săvârșirea infracțiunilor de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor.

Miercuri dimineață, anchetatorii au efectuat trei percheziții, două în Ştefăneşti, judeţul Argeş, şi una în judeţul Ilfov. Una din locațiile din Ștefănești aparține lui  Dani Mocanu, în cea de-a doua locuiește cameramanul, iar în Ilfov este studioul unde s-a filmat videoclipul, arată surse judiciare.

Perchezițiile sunt efectuate de poliţişti din cadrul IPJ Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, și au legătură cu filmarea videoclipului în care acesta apare alături de un leu, arată sursele citate.

Dani Mocanu susține că leul este bine tratat iar presupusele răni sunt efecte speciale obținute prin machiaj.

Polițiștii din Argeș au anunțat duminică deschiderea unui dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, a comunicat IPJ Argeș.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO