Paula, eleva ucisa de fostul iubit, a fost condusa pe ultimul drum de o mare de oameni. Mesajele fostilor ei colegi

Ultima actualizare: 02-01-2015 08:29

Ziua cea neagra a despartirii a sosit pentru parintii Paulei, adolescenta de 16 ani din Baia Sprie, ucisa saptamana trecuta prietenul ei.

Sute de oameni au condus-o marti pe ultimul drum. Era eleva la Liceul de Arta din Baia Mare si toti prietenii au numai cuvinte frumoase despre ea. Insa visele ei s-au incheiat brusc vineri seara, cand iubitul ei in varsta de 17 ani a omorat-o, pentru ca se despartise de el.

Paula a fost inmormantata marti, in rochie de mireasa, in Cimitirul Nou din Baia Sprie. Afara era un ger crunt la fel ca rasuflarea mortii care a luat-o atat de devreme pe tanara de 16 ani.

Sute de oameni, rude, apropiati, prieteni, vecini dar si necunoscuti impresionati de drama parintilor au venit sa o conduca pe ultimul drum.

"Paula a fost colega mea de banca, o fata foarte silitoare, inteligenta, era cea mai buna la flaut, a fost si premianta, o colega foarte buna", a povestit o colega.

Colegii Paulei nu stiau ca un destin crunt o va rapi in curand. De Craciun se despartise de cel care avea sa-i fie calau, prietenul ei de 17 ani, si era abatuta.

Eduard, baiatul pe care il iubise atat de mult, intrase intr-un anturaj dubios. Vineri seara a convins-o pe Paula sa mai stea de vorba o data cu el. Ulterior, le-a povestit anchetatorilor ca si-a pierdut mintile si a strangulat-o. Ultimele ei clipe de viata au fost surprinse de o camera de supraveghere in timp ce mergea la intalnirea care avea sa-i fie fatala.

"Eu am vorbit cu ea cu doua zile inainte de a se intampla ce s-a intamplat, era destul de trista, noi ne faceam planuri de Revelion. Am intrebat-o daca i s-a intamplat ceva, n-a vrut sa spuna, dar era trista", a povestit o alta colega.

"Un copil extraordinar din toate punctele de vedere, invata foarte bine. Numai cuvinte de lauda am pentru ea. E pacat ca s-a intamplat asa, am venit sa o conduc pe ultimul drum", a marturisit un prieten de familie.

Oameni care au aflat povestea acestei fete de la televizor au venit si ei, impresionati pana la lacrimi dar si revoltati pentru ce s-a intamplat.

Intre timp, principalul suspect in acest caz, Eduard, fostul prieten al tinerei, este arestat si se afla acum sub paza la Spitalul de Psihiatrie din Sighetul Marmatiei. El si-a recunoscut fapta si este cercetat pentru omor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO