Patru adolescenti, printre care si fiul unui preot, talhariti in cateva zile de acelasi barbat. Cum a fost prins de politisti

Ultima actualizare: 08-12-2014 07:08

Politistii din Targoviste au reusit sa incatuseze un individ extrem de periculos! Barbatul de 33 de ani a talharit numai in ultimele zile, patru adolescenti din oras.

Ii urmarea pe strada pe liceeni, iar cand ii prindea in zone in care nu existau martori ii ameninta cu moartea si apoi le lua banii si telefoanele mobile. De frica, victimele i-au dat tot ce aveau asupra lor, doar sa scape cu viata. Au reclamat insa totul la politie, iar atacatorul a fost prins si dus dupa gratii.

Suspectul a mai avut probleme cu legea si in trecut cand a facut puscarie pentru mai multe furturi. Ultimele sale victime sunt patru elevi, cu varste intre 15 si 19 ani, carora le-a luat telefoanele mobile si aproape 3000 de lei. Printre ei si acest liceean, fiul unui preot din Targoviste. Tanarul este elev la seminarul teologic din oras.

"A venit la mine, mi-a pus pixul la gat, m-a amenintat ca daca nu merg dupa el ma omoara pe mine si familia mea. M-a dus fortat in spate la blocurile E, acolo am fost agresat, mi s-au furat telefonul, banii, am dat de doua persoane am rugat sa sune la 112", spune Damian Chivulescu, victima.

Dupa ce au primit patru plangeri de la elevii talhariti, politistii au dat alarma. Cu indiciile primite de la victime au facut un portret robot al atacatorului si au pus la cale un plan pentru a-l captura. Un liceean a fost trimis sa se plimbe prin zona unde individul agresiv a dat atacurile si asa au reusit sa-l prinda.

Cand a fost cat pe ce sa atace si ultima victima, individul a avut parte de o surpriza uriasa. Politistii i-au intins o cursa si au reusit sa-l prinda in flagrant chiar inainte sa-l deposedeze pe tanar de telefon si de banii pe care ii avea in buzunar.

Individul este cercetat pentru talharie, iar daca va fi gasit vinovat risca intre 3 si 10 ani in spatele gratiilor.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO