O turistă din SUA, venită în vacanţă în România, a rămas blocată o oră într-o toaletă din Ploieşti


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 17:54
Categorie: Stiri actuale

Experienţa greu de uitat pentru o turistă de 75 de ani din America venită să viziteze România. Femeia a rămas 55 de minute blocată în toaleta unui mall din Ploieşti pentru că, spune ea, încuietoarea uşii s-a defectat.

Ghidul grupului a alertat imediat personalul, dar reacţia a fost întârziată, iar operaţiunea s-a dovedit foarte complicată. În cele din urmă, după aproape o oră, turista a fost eliberată, iar un echipaj al ambulantei, chemat de urgenţă, i-a acordat îngrijiri.

Turista face parte dintr-un grup de 50 de americani veniţi în România într-o croazieră de lux. Ei aveau în program o vizită la Castelul Bran. Pe drumul către Braşov au făcut un popas la un mall din Ploieşti.

Femeia a ales să intre în toaleta persoanelor cu dizabilităţi pentru că, spune ea, accesul către celelate cabine era restricţionat. Uşa toaletei s-a blocat, iar turista a rămas captivă.

În cele din urmă, angajaţii malI-ului, ajutaţi de şoferul autocarului cu care veniseră turiştii, au reuşit să o elibereze pe femeie.

Din fericire, turista a scăpat doar cu sperietură. Conducerea mall-ului recunoaşte că a fost vorba despre un incident regretabil, dar spune că de vina ar fi femeia care nu a ştiut să manevreze încuietoarea toaletei.

Incident vestimentar în timpul vizitei în insula Tonga. Ce au remarcat fotografii la rochia lui Meghan
Poliţist reţinut după ce făcut accident conducând beat, apoi şi-a atacat colegii
VIDEO PROTVPLUS.RO