O tânără, mamă a patru copii, va ajuta după moarte cinci bolnavi să ducă o viaţă fără chinuri


Ultimul update: Joi 16 Mai 2019 08:07
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2019 18:49
Categorie: Stiri actuale

O femeie din Bihor, mama a patru copii, va ajuta după moarte cinci bolnavi să ducă o viaţă fără chinuri. Biata de ea a fost lovită de un camion şi a intrat în moarte cerebrală.

Deşi îndurerat până la disperare, soţul a fost de acord ca organele femeii să fie prelevate şi transplantate unor suferinzi fără speranţă.

Mama a patru copii, care au între 6 şi 13 ani, Simona a fost lovită de o camionetă în timp ce îşi ducea mezina la grădiniţă. Mergea pe marginea şoselei pentru că în zona respectivă nu este trotuar, însă nici cel de la volan nu a făcut nicio manevră ca să o evite.

Va ajuta după moarte cinci bolnavi să ducă o viaţă fără chinuri

În urma izbiturii, biata femeie a fost aruncată câţiva metri, dar, cu un ultimt gest, a reuşit să o ferească pe cea mică. Fata a scăpat teafără, dar ea a suferit răni grave.

După accident, Simona a fost dusă cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Oradea. Avea răni grave la cap şi în mai puţin de două ore a intrat în moarte cerebrală. Când doctorii şi-au declarat neputinţa, soţul ei şi-a dat acordul să îi fie donate organele ca să salveze alte vieţi.

Fraţii şi surorile victimei au susţinut decizia bărbatului.

Simona a salvat de la suferinţă cinci oameni. Rinichii ei au ajuns la doi pacienţi din Cluj, iar ficatul i-a fost transplantat unui suferind din Bucureşti. Tot aici a ajuns şi corneea. Doi oameni văd acum lumea.

În urma Simonei au rămas doar cu tatăl cei 4 copii încă mici. Bărbatul lucrează la o fermă de pui şi abia se descurcă de la o zi la alta. Locuinţa lor este sărăcăcioasă aşa că îl ajuta cu ce pot fraţii femeii.

Ca să ajute această familie greu încercată, cunoscuţii au lansat un apel umanitar pe reţelele de socializare.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO