O tanara de 27 de ani din Sibiu, injunghiata chiar in fata fiicei sale. De la ce a pornit scandalul cu unchiul sotului ei

12-01-2016 23:03


Un scandal de familie s-a sfarsit tragic intr-o gospodarie de langa Sibiu. O tanara de 27 de ani a murit dupa ce unchiul sotului ei a injunghiat-o de mai multe ori.

Si batranul a ajuns la spital cu o rana serioasa. Totul s-a intamplat in casa barbatului, in care locuiau si femeia impreuna cu sotul si fetita lor. Scenele s-au derulat sub ochii copilei de cinci ani.

Barbatul in varsta de 65 de ani din localitatea Bradu, judetul Sibiu, le-ar fi promis tinerilor casatoriti ca le va lasa casa mostenire daca il vor ingriji. Nu se stie cum, intre batran si nepoata lui prin alianta s-a iscat o cearta apriga. Tanara de 27 de ani, ranita grav, a cazut la pamant fara suflare. Barbatul a reusit sa iasa si sa ceara ajutorul vecinilor. La intreaga scena a asistat fetita femeii.

Vecin: "Am venit si imi zice: nu tii copila, ca uite, mama sa e taiata cu cutitu. Zic: cum sa tin copilul? El aproape sa iasa pe poarta si a lasat copila acolo. El a facut auu! Ce-i cu dumneata? Zice: Sunt injunghiat, taiat."

Batranul a sunat apoi la 112.

Bianca Sabau, purtator de cuvant ISU Sibiu: "Medicii au incvaercat sa o resuscuteze dar din mnefericire acesta nu am mai putut fi salvata. O alta victima, un babat de 65 de ani, care prezenta o plaga la nivelul abdomenului a fost preluat de la fata locului si transportat la cea mai apropiata unitate de spital."

Anchetatorii urmeaza sa lamureasca daca batranul a actionat in legitima aparare sau se face vinovat de crima.

Vecin: "Se aude ca ar fi avut ceva certuri, nu stim noi. Ea era foarte rea! Foarte rea, foarte... nu stiu cum sa ma exprim. El era un om mai calm. Batranul avea si ceva probleme de sanatate cu capul, dar nu era sa fie agrsiv sau sa supere pe nimeni. Sa supere pe cineva. Ce l-a scos oare din fire? O fi sartit ea la el, nu stim noi ce s-a intamplat in casa omuilui."

Vecina: "Pai cica s-au batut amandoi, dar omul ala e om bun sa stiti. Eu nu stiu, era un om bun, nu era de asa ceva."

Cei de la Protectia Copilului trebuie sa stabileasca in ce masura copila de 5 ani a fost afectata de cele petrecute sub ochii ei.
 

Tags: crima, sibiu, unchi, copii,

VIDEO PROTVPLUS.RO