Acuzatii soc ale politistei care si-a injunghiat fostul sef: "M-a oferit ca favor sexual colegilor"

26-12-2012 22:44


In Olt, o tanara agent de politie si-a injunghiat miercuri seara fostul sef, intr-o criza de furie. Femeia sustine ca un an de zile barbatul i-a facut viata un calvar: a batut-o, a violat-o si chiar a oferit-o drept favor sexual altor colegi din sistem

Melania Renghea are 27 de ani si este agent de politie. Tanara, insarcinata in 5 luni, a hotarat sa ii dea o lectie fostul ei sef, comisarul Gheorghe Barbu. Pe el il acuza ca i-a facut viata un calvar. Ar fi siluit-o, batut-o si chiar ar fi obligat-o sa se culce cu alti colegi.

Miercuri seara, femeia a plecat brusc de acasa si s-a prezentat la poarta comisarului sef. Politistul a urcat in masina ei si ar fi incercat din nou sa o violeze. Melania a scos atunci cutitul de pescar al sotului ei si l-a injunghiat.

Pe de alta parte, fiul ranitului sustine ca Melania a venit hotarata sa faca rau.

Intreaga poveste ar fi pornit in urma cu un an, cand politista a aflat ca risca sa fie data afara. Comisarul, pe atunci seful ei, i-ar fi promis c-o ajuta sa-si pastreze postul in schimbul unor favoruri sexuale.

Acum doua luni, Melania ar fi cerut sa fie mutata de la locul de munca din motive personale. Mai mult, acum o saptamana si-a facut curaj si i-a povestit sotului ei prin ce a trecut. Impreuna au facut plangere impotriva comisarului sef, a unui procuror si a altor trei ofiteri de politie pentru viol si santaj, iar acum acestia sunt cercetati.

La randul ei, femeia va fi cercetata pentru tentativa de omor.

Fostul ei sef nu se bucura deloc de o reputatie buna. Si asta o recunosc chiar si superiorii. A fost cercetat penal de doua ori: o data pentru abuz in serviciu si alta data pentru ca s-a urcat baut la volan si a refuzat alcool testul. In ambele cazuri, comisarul a primit doar mustrare.

Imediat dupa atac, femeia l-a abandonat pe comisar in fata portii si a fugit la politie. Amandoi au ajuns la spital. Fostul ei sef a fost operat si este la terapie intensiva, insa viata nu ii este pusa in pericol.

VIDEO PROTVPLUS.RO