Noi informații în cazul femeii care a murit după ce a fost lovită de partenerul ei, în Sinaia. Cum s-a petrecut scena

Ultima actualizare: 21-09-2021 17:30

Apar informații noi în cazul femeii care a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de partenerul ei și a căzut pe asfalt, în fața unei pensiuni din Sinaia.

Decesul ei nu poate fi legat, deocamdată, de gestul bărbatului.

Medicii legiști au stabilit că s-a înecat cu substanțe gastrice.
Anchetatorii l-au reținut, totuși, pe bărbatul care a pălmuit-o, dar nu pentru asta, ci pentru că, după întâmplarea respectivă, a plecat grăbit cu mașina, deși era băut și fără permis.

Cornelia avea 47 de ani și locuia în Ploiești. Cunoscuse un bărbat pe Facebook și cei doi s-au întâlnit în weekend la Sinaia. Lucrurile nu au mers însă așa cum și-a dorit femeia și o ceartă a izbucnit între ei chiar pe stradă.

Cornelia l-ar fi amenințat pe cel cu care se întâlnise că îi va spune soției lui despre relația lor, iar bărbatul s-a enervat și a pălmuit-o în fața mai multor martori.

Martoră: ”Dânsa mâncase mai devreme acolo și era voioasă, urca treptele voioasă. Dânsa a vrut să se urce în mașină, dânsul i-a făcut brânci, a căzut și s-a lovit la cap și i-a aruncat cheia de la cameră și a fugit.”

Bărbatul a fost oprit mai târziu în trafic, la Comarnic. Conducea haotic, iar polițiștii au constatat că avea 1,40 grame la mie alcool pur în aerul expirat. În plus, nu deține permis auto.

Femeia a decedat 10 minute mai târziu, în locul în care bărbatul o părăsise.

Medicii legiști au făcut autopsia și spun că victima fusese operată anul trecut pentru un anevrism cerebral.

În ceea ce privește incidentul în care a fost implicată, medicii nu au găsit urme de violență. Spun că femeia a murit după ce s-a înecat cu substanțe gastrice. Anchetatorii așteaptă acum un raport medico-legal mai complex.

Cei care au cunoscut-o pe femeie spun că avea un comportament ciudat.

Vecină: ”Obișnuia să facă așa, să se întâlnească cu necunoscuți. Știți, avea o impresie că e foarte frumoasă, nu a făcut rău nimănui, dar dacă un gest sau o vorbă nevinovată sau ceva spunea cineva, blestema.”

Femeia avea studii în psihologie și trăia singură.

Vecină: ”Îmi pare rău, îmi pare rău de ea, sincer îmi pare rău, nu trebuia să aibă soarta asta, să moară, atât vă spun.”

Cazul morții Corneliei este în continuare investigat, fiind deschisă o anchetă penală pentru lovituri cauzatoare de moarte. Bărbatul care a agresat-o este deocamdată cercetat pentru că a condus fără permis și în stare de ebrietate. Pentru el a fost cerută arestarea preventivă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO