Mai multi hoti din Arad au crezut ca au dat lovitura cand au spart un oficiu postal. Ce au gasit insa inauntru

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

Niste hoti din Arad ar putea trimite o multime de scrisori lui Mos Craciun, pentru ca au furat sute de timbre de la un oficiu postal.

De fapt, spargatorii cautau bani insa, cum nu au gasit, s-au multumit cu timbrele. Au dat si peste niste carti, insa le-au aruncat dezamagiti. Din pacate pentru ei, valorarea marcilor postale furate este de aproape 120 de lei. Dar pentru fapta lor, risca pana la sapte ani de inchisoare. Deocamdata, indivizii nu au fost prinsi.

Totul s-a intamplat la primele ore ale diminetii, cand afara inca era intuneric. Oficiul postal se afla intr-un cartier din Arad insa locul este destul de izolat pe un capat de alee, asa ca hotii s-au gandit ca vor da lovitura vietii. Au fortat usile tip termopan de la intrare si au mers direct la tejghea. In sertare nu au gasit insa bani, asa ca au incercat la coletele din magazia din spate. Resemnati, au plecat cu cateva sute de timbre.

"Era totul ravasit inauntru cand am venit dimineata si usa fortata, noi am deschis la ora 8 si atunci am vazut ca era spart oficiul postal. Noi bani nu tinem inauntru, ii predam seara.", a povestit o angajata a oficiului postal.

Oficul postal e amplasat la parterul unui bloc, insa locatarii care stau deasupra spun ca nu au auzit niciun zgomot.

Dan Toldan, seful Oficiului Judetean Postal Arad: "S-au furat timbre si felicitari de 120 de lei, au desfacut si mai multe colete dar au gasit doar carti si probabil nu i-au interesat. Cautau bani. Nu avem sistem de supraveghere pentru ca ne-am mutat din vechiul sediu si inca nu am reinnoit contractul pentru sistemul de supraveghere".

Posta judeteana Arad a fost de mai multe ori sanctionata de politisti tocmai pentru lipsa sistemelor de securitate. Acum politistii au luat amprente de la fata locului si incearca sa dea de urma hotilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO