Fiul interlopului Sile Cămătaru, a fost prins duminică seară, în Capitală, după ce s-au folosit focuri de armă.

Polițiștii au încercat să-l oprească în trafic pe Albert Balint, pentru un control de rutină, însă acesta a accelerat, iar agenții au pornit în urmărirea lui și au fost nevoiți  să apeleze la arme.

Fiul lui Sile Cămătaru era căutat de polițiștii din Timișoara, pentru că ar fi înjunghiat un bărbat, așa că a fost trimis acolo, încătușat, dar a scăpat de acuzații, pentru că victima și-a retras plângerea.

Mașinile de poliție au gonit duminică seară pe străzile din Cartierul Rahova, pe urmele lui Albert Balint. Totul a început când agenții de la secția 19 i-au făcut semn să oprească pentru că avea numere de înmatriculare străine. Fiul lui Sile s-a îndepărtat însă, în viteză.

După o urmărire pe cinci, șase străzi din Cartierul Rahova, fiul lui Sile Cămătaru și-a abandonat mașina într-o intersecție și a început să fugă. Acela a fost momentul în care polițiștii au tras un foc de armă în plan vertical.

După ce a fost somat cu focuri de armă, Albert Balint s-a oprit din fugă. A fost încătușat și dus la audieri. Atunci, polițiștii au aflat că nu avea permis și, mai grav, era căutat de colegii lor din Timișoara, după ce, acum două luni, ar fi înjunghiat un bărbat în față clubului iubitei sale. Luni a fost transferat la Timișoara. Inițial, a fost reținut, însă victima și-a retras plângerea, iar Albert Balint a scăpat de acuzații în acest dosar.

Reporter: „Unde te-ai ascuns? De ce l-ai înjunghiat?”

Albert Balint: „Nu am înjunghiat pe nimeni."

Nu este pentru prima dată când Abert Balint are probleme cu legea. În 2010, Curtea de Apel București l-a condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafic de droguri. S-a aflat atunci că stătea în spatele unei puternice grupări care distribuia cocaină și extasy pe piață din Capitală. Și atunci a fugit și a fost dat în urmărire generală.

S-a predat atunci unei echipe a Știrilor Pro TV, apoi a ajuns în fața procurorilor.

Reporter: „De ce nu te-ai predat?”

Albert Balint: „Mi-a fost frică.”

Reporter: „De ce?”

Albert Balint: „M-au acuzat de trafic de droguri și nu am făcut așa ceva."

Acum Albert Balint este cercetat pentru că a condus fără permis și nu a oprit la semnalul poliției.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!