Moarte suspecta in Botosani. O tanara a fost gasita fara viata in casa parintilor ei, dupa ce a lasat mai multe bilete

Ultima actualizare: 04-05-2015 06:55

Anchetatorii din Botosani trebuie sa faca lumina intr-un caz in care declaratiile si probele se bat cap in cap.

O femeie in varsta de 29 de ani a fost gasita joi noaptea moarta in casa parintilor chiar de mama ei, iar prima ipoteza - cea a sinuciderii - pare sa nu stea in picioare in fata procurorilor.

Pe trupul victimei au fost descoperite urme de violenta, dar oamenii legii au dat si peste mai multe bilete in care ea le cerea scuze apropiatilor. Iubitul tinerei, dar si mama acesteia, au fost audiati azi-noapte.

Femeia muncea in Spania de ani buni impreuna cu iubitul ei. La sfarsitul saptamanii trecute au venit in vacanta acasa, in comuna Roma, din judetul Botosani. Noaptea trecuta insa, mama ei a gasit-o zacand in camera si a cerut ajutorul rudelor.

Ruda: "A venit mama fetei si mi-a spus ca Ionelei ii este rau. Cand am ajuns, deja o scoteau pe usa, au bagat-o in masina. Am incercat sa o resuscitez."

Intre timp, oamenii au sunat si la 112. In drum spre spital, s-au intalnit cu medicii, care au incercat in zadar sa o readuca pe tanara in simtiri.

Ruda: "Medicul de pe ambulanta ne-a spus ca s-a spanzurat. Noi nu stiam nimic."

Politistii chemati la locuinta familiei au inceput cercetarile, iar probele gasite i-au condus catre o alta varianta.

Dumitru Croitoru, procuror: "A fost gasita in casa, pe corp prezenta urme de violenta in zona gatului."

Anchetatorii au descoperit si mai multe bilete in care femeia cerea scuze, dar fara sa spuna pentru ce si fara sa tradeze vreo decizie extrema.

Ruda: "A lasat bilet, isi cere iertare de la mama si ca l-a iubit prea mult pe Marius."

Rudele tinerei spun ca nu parea suparata si nu avea probeme. Trupul neinsufletit a fost dus la morga pentru necropsie, iar rezultatul va lamuri cum a sfarsit de fapt.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO