Copil de 6 ani, sfasiat de caini. Medicii legisti incearca sa afle daca animalele au stapan


Ultimul update: Duminica 21 Octombrie 2012 16:04
Data publicarii: Sambata 24 Martie 2012 12:33
Categorie: Stiri actuale

Moartea este infricosatoare, insa uneori, chipul ei e cu adevarat monstruos. Asa i s-a aratat si unui sarman copil din Suceava, pe care l-au mancat astazi cainii, pe o pasune de la marginea satului.

O femeie i-a zarit trupul doborat la pamant, dar cand a ajuns la el, baietelul de 6 ani, plin de rani, nu mai sufla. Nici tatal, chemat in graba, nici medicii veniti rapid cu ambulanta nu au mai putut face nimic.

Anchetatorii incearca acum, pe baza probelor de pe corpul copilului, sa afle daca nu cumva dulaii respectivi aveau stapani care i-au lasat sa haladuiasca, flamanzi.

Baietelul, dintr-o familie necajita, a plecat de-acasa inainte de pranz, sa-l cheme la masa pe tatal lui, care muncea la un satean. Ca sa ajunga mai repede, a luat-o pe langa cimitirul satului, apoi pe langa islaz si o groapa de gunoi, unde cainii vin uneori sa caute resturi. Aici a fost atacat. Abia dupa o vreme, o vecina i-a observat trupul si a dat alarma.

Satenii spun ca nu e prima data cand au vazut haita flamada fugarindu-i, uneori, pe copii.

Baietelul era cel mai mic din familie, iar mama lui e chinuita de gandul ca, daca il trimitea cu el si pe fratele lui, mai mare cu doi ani, poate nu s-ar fi intamplat toata nenorocirea.

Cazul este catalogat drept "moarte suspecta", iar necropsia va avea loc maine. Medicii legisti au luat deja probe de pe trupul victimei si incearca sa identifice animalele care l-au atacat.

Pentru ca parintii baietelului sunt oameni sarmani, primaria se va ocupa de inmormantare. Daca se va descoperi ca animalele care i-au adus sfarsitul apartin cuiva, stapanul lor va fi inchis.

Tags: decese, caini,

VIDEO socant:5 politisti, atacati de pitbull-ul infractorului.
O fetita de cinci ani a fost atacata pe strada de un caine agresiv, lasat liber de stapan
VIDEO PROTVPLUS.RO