Mesajul postat pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea: ''Ajunge! Adevărul va învinge!"

Ultima actualizare: 04-03-2020 23:25
Pintea
Pro TV

Echipa Sorinei Pintea a postat, miercuri seară, un mesaj pe pagina oficială de Facebook, despre situația în care se află aceasta.

”Suntem împotriva a tot ceea ce inseamnă nerespectarea dreptului la o justiţie corectă şi nu vrem o ţară a cărei justiţie umileşte oameni şi le afectează starea de sănătate. Justiţia să facă dreptate şi atât. Este inuman să laşi un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viaţa, fără asistenţă medicală specializată şi permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea şi pericolul medical?!”, este mesajul postat pe Facebook de echipa Sorinei Pintea.

Reprezentanţii fostului ministru al Sănătăţii spun că ”umilirea şi tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor”.

”Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!”, se mai arată în mesaj.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost scoasă din arest, marţi seară, pentru un nou consult medical, dat fiind că, în condiţiile în care suferă de o boală autoimună, starea sa sănătate s-a agravat.

Avocaţii lui Pintea au criticat faptul că autorităţile au creat condiţiile pentru ca aceasta să fie filmată de aproape, încătuşată şi într-o stare fizică precară.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO