Metoda prin care un român a încercat să scoată din țară o mașină de lux căutată în Germania

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
masina furata
Politia de Frontiera Romana

Un bărbat de 30 de ani, din județul Gorj, a încercat să scoată din România, pe la frontiera Nădlac II, un Mercedes în valoare de 85.000 de lei.

Un autoturism marca Mercedes, în valoare de 85.000 de lei, căutat de autoritățile din Germania, a fost descoperit de polițiștii de frontieră de la Nădlac II, de pe autostradă.

Mașina era transportată pe platforma tractată de un ansamblu rutier la a cărui volan se afla un tânăr de 30 de ani cu domiciliul pe raza județului Gorj.

În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat că mijlocul de transport de pe platformă figurează ca bun pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, din data de 21 februarie 2018. Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că autoturismul este al unui prieten care l-a rugat să îl ducă în Germania la firma de leasing pentru că nu mai poate să plătească ratele. Mijlocul de transport, în valoare de 85.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale”, au precizat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, potrivit aradon.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO