Principesa Elena, mama lui Nicolae: Fiul meu a dat dovadă de dispreț față de România și față de principiile Casei Regale


Ultimul update: Joi 01 Martie 2018 13:42
Data publicarii: Joi 09 Noiembrie 2017 11:27
Categorie: Stiri actuale

Scandalul din Casa Regală e departe de a se sfârşi! După incidentul dureros, petrecut la reşedinţa regelui Mihai, aflat într-o grea suferinţa, mama lui Nicolae se declara oficial dezamăgită, ba chiar devastată de comportamentul fiului să.

Principesa Elena dezaproba în cuvinte dure comportamentul fiului său, fostul principe Nicolae, şi explică şi de ce acesta nu ar fi dorit în preajma regelui. Mama lui aminteşte momentele sensibile din urmă cu doi ani când lui Nicolae i s-a retras titlul de Alteţa Regală.

”Sunt foarte dezamagită și îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai.

I-am transmis, în trecut, lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiță de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă.

La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calitățile necesare pentru o poziție în Casa Regală a României.

Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greșite, moral si uman. Fiul meu a dat dovadă de dispreț față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mamă, acest aspect este devastator.” a declarat Principesa Elena într-un comunicat.

Declaratia Principesei Elena vine dupa ce miercuri Casa Regala a afirmat ca nepotul Suveranului ar fi incercat marti seara sa intre cu forta in casa din Aubonne, unde regele Mihai trece prin clipe de grea suferinta.

Mâhnit, Nicolae a explicat ca doar i-a rugat pe cei aflati inauntru sa-i permita sa-si vada bunicul. El revenit si miercuri la resedinta sperand ca-i va putea spune Regelui la multi ani de ziua numelui. Dar, cei care-l ingrijesc pe Suveran au chemat politia.

Interviul EXCLUSIV cu Nicolae, dupa incidentul din Elvetia

Ioan Luca Vlad, avocatul Casei Regale: "Am aflat, in ultimele ore, de niste evenimente care sunt mai mult decat de nedescris si sunt foarte mahnit de ele."

Nepotul regelui a scris si pe pagina sa de Facebook ca nu vrea sa intre in acest joc si ca alege sa-si respecte bunicul.

Nicolae: "Ma intristeaza profund si nu inteleg agresivitatea CR de a face tot posibilul de a ma impiedica sa imi vad bunicul si de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra in acest joc murdar. Voi alege sa-mi respect bunicul in aceste momente dificile pentru ca asa se cuvine si asa este crestineste."

INTERVIU EXCLUSIV. Nicolae: “Am încercat să-l văd pe bunicul meu. N-am putut”
Casa Regală a făcut plângere împotriva nepotului Regelui. Nicolae:
VIDEO PROTVPLUS.RO