Inspectorii OPC au gasit mancare stricata la mai multe terase din Costinesti:"Asta nu e bucatarie in care sa manance oameni"

Ultima actualizare: 06-07-2015 07:12

Daca sunteti turisti pe litoral, aveti grija unde luati masa - ati putea avea parte de surprize foarte neplacute, in farfurie.

Inspectorii de la Protectia Consumatorului au gasit la mai multe terase si fast food-uri din Costinesti produse alimentare stricate si expirate.

Proprietarii unitatilor respective au primit amenzi usturatoare, iar mancarea cu probleme a fost distrusa.

''Astea au fost congelate, avem o musca, nu am prins-o noi, a prins-o domnul patron si a gasit-o aici. Ce este asta ? Peste cu o musca care se plimba acolo" a spus presedintele ANPC la inspectia uneia dintre terase.

In bucataria unui fast food din Costinesti, inspectorii de la protectia consumatorului au gasit o multime de nereguli si conditii greu de imaginat.

Inspector ANPC: "Conditii improprii, vreau organizare aici, vreau o discutie foarte serioasa cu dvs, sa-i puneti pe angajati sa munceasca. Astea nu este o bucatarie in care sa manance oameni."

O alta terasa - acelasi tablou.
Reporter: "Vi se pare normal sa fie muste?
Patron: “De unde a venit? Eu stiu cine a bagat-o acolo?"

Si descoperirile nu s-au oprit aici. Presedintele ANPC a gasit si alte nereguli, inclusiv la carnea de pui. "Asta e pui mirositor. Mama, ce miroase."

Avand in vedere "meniul", clientilor le-a pierit repede pofta de mancare...

Reporter: "Mai mancati puiul acela?
Client: “Nu."

Reporter: "Aveti incredere in mancarea de aici?
Reporter: “De astazi, facem gratar."

Proprietarii localurilor nu au scapat fara sa fie sanctionati.Marius Dunca, presedintele ANPC:"Amenzi pana la 20.000 de lei pentru depozitare, pentru informare si pentru produse expirate." Controalele inspectorilor ANPC vor continua toata vara in statiunile de pe litoral.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO