Scandal la reconstituirea crimelor din Caracal. Dincă, aproape să fie atacat: ”Criminalule”


Ultimul update: Luni 16 Septembrie 2019 17:48
Data publicarii: Luni 16 Septembrie 2019 12:57
Categorie: Stiri actuale

Momente tensionate la reconstituirea crimelor de la Caracal. Oamenii prezenți la fața locului au fost la un pas să-l atace pe Gheorghe Dincă, principalul suspect, atunci când acesta a fost scos din mașina poliției, în localitatea Dobrosloveni..

Oamenii au început să strige "Criminalule", când l-au văzut pe Dincă, jandarmii intervenind rapid pentru calmarea spiritelor.

Pentru mai multe imagini din timpul reconstituirii deschideți galeria foto

Unul dintre cei mai vehemenți a fost bunicul Luizei Melencu, adolescenta dispărută în aprilie, care a vrut să se apropie de Dincă. Bărbatul i-a strigat "Criminalele!", "Nenorocitule!", fiind oprit de jandarmi.

Reconstituirea crimelor de la Caracal

Gheorghe Dincă a fost adus, luni, la "Casa ororilor" din Caracal, pentru reconstituirea traseul din ziua dispariţiei Alexandrei Măceșanu.

Anchetatorii vor să afle de unde a luat-o pe Alexandra Măceșanu şi tot ce a făcut după aceea.

Dincă a fost adus la Caracal în jurul orei opt dimineaţa. La reconstituire participă anchetatori, dar şi poliţişti şi jandarmi. 

Prima oprire a fost la opt kilometri de Caracal, la Dobrosloveni, locul de unde Alexandra a fost luată la ocazie. Apoi anchetatorii s-au întors spre Caracal şi s-au oprit foarte aproape de casa fetei.

Acolo, Dincă a dat câteva explicaţii, iar apoi au continuat drumul până în fata liceului unde învaţa adolescenta. Şi acolo a fost dat jos din maşină şi a răspuns unor întrebări. Următoarea oprire a fost în zona lacului, unde le-a indicat ceva anchetatorilor şi a aratat spre pădurice.

S-au oprit apoi în faţa casei lui Dincă unde, cel mai probabil a arătat exact cum a parcat maşina în care se afla şi Alexandra.

Reconstituirea crimelor din Caracal. O polițistă a jucat rolul Alexandrei în fața lui Dincă
Crimele de la Caracal, reconstituite de procurori. Anunțul făcut de unchiul Alexandrei
FULLSCREEN
Scandal la reconstituirea crimelor din Caracal. Dincă, aproape să fie atacat: ”Criminalule”
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO