Grătar în miez de noapte într-o localitate din Suceava aflată în carantină. Petrecăreții au fost prinși cu o dronă

Ultima actualizare: 18-04-2020 10:05
Grătar în miez de noapte într-o localitate din Suceava aflată în carantină. Petrecăreții au fost prinși cu o dronă
StirilePROTV

Un grătar în miez de noapte al unor indivizi din localitatea carantinată Pătrăuți a fost întrerupt de oamenii legii, după ce petrecerea a fost depistată de o dronă.

 

Nu mai puțin de 16 persoane, printre care și un minor de 15 ani, au fost prinse în noaptea de joi spre vineri în timp ce se aflau la un grătar pe un câmp de lângă Pătrăuți, scrie Monitorul de Suceava

Grupul a fost observat cu ajutorul camerelor de termoviziune de pe dronă, care au depistat și focul aprins de petrecăreți.

 

O parte dintre ei erau și sub influența băuturilor alcoolice, iar petrecerea nocturnă nu o vor uita prea repede.

 

Amenzi de 30.000 lei

 

Și asta pentru că 15 dintre ei au fost sancționați de polițiști cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei, pentru părăsirea zonei de carantină și încălcarea restricțiilor de circulație, iar a 16-a persoană, un minor, în vârstă de 15 ani, a fost avertizată verbal.

Acțiunea a venit după ce săptămâna trecută mai mulți cetățeni din zona carantinată aflată în județul Suceava au mers către aeroportul Cluj, pentru a pleca la muncă în Germania, iar 21 dintre aceștia au plecat ilegal din localitatea Pătrăuți.

Suceava este epicentrul pandemiei de coronavirus din România, cu mai bine de un sfert din numărul de îmbolnăviri (peste 8.000 la nivel național) și tot un sfert din numărul deceselor (411).

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO