Gigi Becali NU a primit vineri invoirea de o zi din penitenciar. De ce s-a schimbat situatia peste noapte

Ultima actualizare: 12-05-2014 06:48

Gigi Becali este in stare de soc. Dupa ce a stat treaz o noapte intreaga cu gandul ca vineri va ajunge acasa la cei dragi, dimineata a aflat ca permisia de 24 de ore pentru buna purtare nu este confirmata de sefii inchisorii de la Poarta Alba.

Va fi recompensat asa cum i s-a promis, dar nu se stie cand. Joi a aparut informatia potrivit careia Gigi Becali ar putea fi eliberat de la Poarta Alba pentru o zi.

Se pare ca totul a fost doar un zvon, care nu a facut decat sa agite spiritele in familia Becali, pentru ca Administratia Nationala a Penitenciarelor a infirmat categoric informatia potrivit careia permisia a fost programata pentru vineri, 9 mai.

Infirmarea, insa, nu poate fi considerata suta la suta ca fiind una sigura, pentru ca aceasta institutie, cel putin in cazul lui Gigi Becali, nu a fost transparenta.

Pe de alta parte, varul lui George Becali spune ca familia nu a fost informata in acest sens, ba chiar ar avea informatii ca acesta este si astazi, vineri, 9 mai, la munca, la academia lui Gheorghe Hagi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO