GAUDEAMUS 2019. ”România, te iubesc!” a lansat al doilea volum, ”Ne facem bine”

Ultima actualizare: 24-11-2019 20:23

Înainte să meargă la vot sau după, mii de oameni au trecut pragul celui mai mare târg de carte: Gaudeamus. 

Tot astăzi, colegii de la „România, te iubesc" au lansat al doilea volum în care sunt cuprinse povești ale unor români de succes. Cartea se numește ”Ne facem bine''.

Paula Herlo: ”Este un fel de culegere din care înveți cum să începi un proiect, cum să te implici într-o cauză, un manual de fapte bune”.

Alex Dima: ”Ăsta e semnalul că privim jumătatea plină a paharului, ne uităm la oamenii care fac bine în jurul nostru și de ce nu să facem și noi bine”.

Cartea reunește poveștile unor români care au reușit să facă lucruri bune pentru cei din jurul lor.

Paul Angelescu:Am ajuns departe, chiar dacă din când în când nu ne dăm seama de lucrul ăsta, dar e loc de mult mai bine”.

Rareș Năstase: ”Această carte trebuie să trezească în noi dorința de a descoperi acești oamnei. Trebuie să-i găsim, să-i ajutăm și să-i punem în valoare, pentru că merită”.

Cosmin Savu: ”Viteza cu care se schimbă lucrurile în România e redusă, dar se schimbă, și oamenii ăștia ne demonstrează că se întâmplă asta”.

Cristian Leonte: ”Oameni care fac bine sunt peste tot în jurul nostru și, de ce nu, poți fi chiar tu''.

La lansare au venit și câțiva oameni ale căror povești se regăsesc în cartea ''Ne facem bine''.

Prof. dr. Margit Șerban: ”Îmi exprim admirația pentru felul în care se extind, găsind pe de-o parte aceste defecțiuni numeroase cu care suntem contemporani, dar se implică și în găsirea soluțiilor constructive”.

Oana Gheorghiu: ”Să găsescă cu talentul lor acea soluție care să rezolve neregulile, dezordinea care au influență nu doar asupra unei persoane, ci asupra societății în general”.

Bogdan Tănasă, Casa Share: ”Am ajuns la 24 de case, foarte mulți copii salvați...''

Târgul Gaudeamus și-a închis porțile duminică seara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO