Gabi Tamas risca pedeapsa cu inchisoarea, dupa scandalul in care a spart o usa de bloc

Ultima actualizare: 07-12-2013 07:16
Gabi Tamas risca pedeapsa cu inchisoarea, dupa sca...
Gabi Tamas a ajuns miercuri in fata judecatorilor,...

Gabi Tamas joaca tare, dar nu in vreun derby in Premier League, ci in sala de judecata.

Controversatul fotbalist a ajuns miercuri in fata judecatorilor pentru a ii convinge sa nu il trimita in spatele gratiilor, dupa teribilul scandal de acum cateva luni cand a spart usa de la intrare in scara unui bloc din centrul Capitalei.

Gabriel Tamas risca sa ajunga dupa gratii dupa ce, in vara, cand era beat, a spart usa de la intrare intr-un bloc din apropierea guvernului si s-a certat si cu locatarii si cu politistii chemati sa il potoleasca.

In plus, Tamas este ingrijorat ca nu isi gaseste echipa dupa ce a fost concediat de la CFR Cluj, pentru ca a facut scandal intr-un club.

Strategia fundasului Gabi Tamas pentru acest proces nu este una defensiva, ci una de contraatac. Chiar daca a refuzat sa dea declaratii pentru ca st ca orice spune poate fi folosit impotriva lui, fotbalistul vrea sa fie achitat pentru ultraj si sfidarea organelor judiciare

De al treilea cap de acuzare, distrugere, a scapat. Asociatia de proprietari si-a retras plangerea si nu vrea niciun ban in plus fata de pagubele facute de Tamas, pe care fotbalistul le-a achitat.

Pe 22 ianuarie, Gabi Tamas este convocat din nou in fata instantei, impreuna cu doi politisti pe care este acuzat ca i-ar fi agresat verbal. Agentii vor depune marturie impotriva lui, iar fotbalistul ar putea ajunge dupa gratii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO