Femeia din Targu Mures impuscata mortal de fostul iubit a fost inmormantata. Copilul lor de 2 ani va fi crescut de bunici

Ultima actualizare: 28-01-2017 07:22

Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe tanara mama impuscata duminica seara intr-un bar din Targu Mures. Atat cei care au cunoscut-o, dar si straini, marcati de tragedie, au tinut sa participe la inmormantarea femeii.

Intre timp, anchetatorii incerca sa afle ce l-a determinat pe fostul ei iubit sa comita aceasta crima.

Tanara mama a fost inmormantata miercuri in Cimitirul Municipal din Targu Mures.

Desi afara termometrele au coborat sub -7 grade, sute de oameni au stat alaturi de familia indurerata, si au tinut sa o conduca pe femeie pe ultimul drum. Cel care i-a luat viata si tanara de 28 de ani aveau impreuna un baietel de 2 ani si jumatate, care a ramas acum in grija bunicilor din partea mamei.

Individul a fost arestat. Tanara femeie a fost impuscata cu o arma de vanatoare, duminica seara, in barul la care lucra. Cel care a tras in ea este chiar fostul iubit impreuna cu care aveau si un copil.

In ultimul an insa intre cei doi certurile erau din ce in ce mai dese, astfel ca ultima oara cand s-au intalnit femeia a cerut ajutorul politiei. Din nefericire, la scurt timp, iubitul ei a omorat-o. Cei prezenti miercuri s-au aratat revoltati de sfarsitul ei.

Femeie: "E groaznic pentru parinti, pentru copii"

Barbat: "E groaznic greu de gandit si greu de spus, foarte tragic, ne pare rau"

Tanar: "Un om normal nu face asa ceva, nici atata nu merita"

Tanar: "Noi aproape in fiecare zi eram acolo ca lucram in apropiere"

Apropiatii celor doi sustin ca barbatul era o fire mai agresiva iar tanara a incercat chiar sa obtina un mandat de restrictie, insa nu a mai apucat.

Autorul si-a recunoscut fapta si a motivat ca a facut totul din gelozie. Arma cu care a tras era obtinuta ilegal, insa pana acum nu se stie cum a facut rost de ea.

Gheorghe Costea, procuror Parchet Tribunalul Targu Mures: "A fost solicitat prelungirea cu 30 de zile, tribunalul a admis cererea. A fost arestat 30 de zile nu a vrut sa dea date exacte privind procurarea armei"

In urma tragediei un baietel de 2 ani si jumatate va creste orfan de mama. El va fi crescut de bunica lui din partea mamei, cea care a avut grija de el, cat tanara era plecata la munca. Tatal copilului isi va petrece urmatorii ani dupa gratii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO