Un divort cerut in rate. Femeia din Romania care trebuie sa plateasca 50 de milioane de euro pentru jumatate dintr-o avere

Ultima actualizare: 25-09-2015 07:02

50 de milioane de euro. Acesta este taxa de timbru fixata de judecatori pentru Carmen Adamescu. Sotia multi-milionarului Dan Adamescu trebuie sa achite fabuloasa suma daca vrea daune si jumatate din averea familiei.

Pe cat posibil, reclamanta ar vrea sa plateasca in rate.

In urma cu doua luni, atunci cand a deschis procesul de divort, Carmen Adamescu le-a cerut judecatorilor sa desfaca aceasta casatorie care dateaza de 12 ani, din vina multi-milionarului Dan Adamescu, despre care afirma ca ar fi inselat-o si ar fi umilit-o, nu o data reprosandu-i ca ar fi incercat sa-i fure din banii castigati din afacerile familiei.

Ea a cerut sa fie despagubita pentru aceste motive cu 10 milioane de euro, sustinand ca merita pe deplin aceasta suma. Mai mult, in partajarea averii comune, ea solicita jumatate din tot ceea ce detine imperiul Adamescu.

Pentru toate acestea, judecatorii au cerut sa plateasca o taxa de timbru de 250 de milioane de lei, adica aproximativ 50 de milioane de euro, bani ce ar trebui sa ajunga in vistieria Primariei Sectorului 1, pentru plata profesorilor sau reabilitarea scolilor.

Insa Carmen Adamescu sustine ca nu castiga mai mult de 10.000 de euro lunar, asa ca vrea sa fie scutita de aceasta taxa sau sa fie platita eventual in rate. Un raspuns la aceasta intrebare va fi dat peste exact o saptamana. Daca nu va plati banii, asa cum cer judecatorii, Carmen Adamescu s-ar putea multumi doar cu divortul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO