Femeia din Constanța și-a bătut fetița de 2 ani după ce soțul a anunțat-o că divorțează. „Ca să se răzbune a procedat așa”

Ultima actualizare: 09-01-2022 19:48

Caz revoltător petrecut în Constanța. O fetiță de numai doi ani a fost lovită fără milă, amenințată și umilită de propria mamă care a și filmat grozăvia. Femeia a vrut astfel să îi atragă atenția soţului cu care s-a certat înainte de sărbători.

Bărbatul, care este în străinătate, o anunțase că vrea să divorțeze. După ce imaginile au ajuns la poliție individa şi-a petrecut noaptea în arest. Cei trei copii ai ei sunt deocamdată în grija statului.

Orbită de furie, femeia în vârstă de 29 de ani o înjură pe fetiță și o lovește de mai multe ori. Mama nu se oprește nici când cea mică țipă.

Paul Foleanu, avocatul femeii: „A fost o ceartă cu soțul ei pe fondul unor discuții în familie că soțul și-a găsit pe altcineva și ca să se răzbune a procedat la niște gesturi necugetate.”

Imaginile au ajuns la autorități după ce o rudă, care
le-a primit chiar de la femeie, le-a postat pe o rețea socială şi a cerut ajutor. Bunicii paterni le-au privit cu groază.

Bunic: „Foarte urât, am plâns și nu mi-am dat niciodată seama în viața mea că s-ar putea întâmpla această nenorocire”.

Bunică: „Sunt bunică am înnebunit, mă doare”.

Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța: „Pe numele femeii a fost instituit un ordin de protecție provizoriu, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de violență în familie”.

Tatăl fetiței a plecat să lucreze în Olanda înainte de sărbători. Femeia a rămas acasă cu cei trei copii de 8, 5 respectiv 2 ani.

Paul Foleanu, avocatul femeii: ”Regretă faptele, recunoaște. Sunt fapte reprobabile, sper să nu se repete. Nu se va mai putea apropia în acest termen la mai puțin de 200 de metri de copilul cel mic”.

Martorii audiați de anchetatori au povestit că tânăra a mai avut ieșiri necontrolate. Ea și-a mai lovit copiii că să îi atragă atenția soțului. Seara trecută, a fost reținută și apoi eliberată sub control judiciar.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO