Familia femeii decedate in urma operatiei de liposuctie a depus plangere impotriva medicului

Ultima actualizare: 17-02-2013 06:46
Familia femeii decedate in urma operatiei de lipos...
Familia femeii decedate in urma operatiei de lipos...

Durere nesfarsita in familia femeii de 36 de ani, care a murit dupa o operatie de liposuctie. Rudele au adus acasa, la Braila, trupul neinsufletit, iar tatal tinerei a lesinat cand a vazut sicriul.

Familia cere acum ca doctorul care a facut interventia sa fi pedepsit. Joi dimineata, fratelei tinerei a depus o plangere la Directia de Sanatate Publica din Galati.

Familia tinerei este hotarata sa-si faca dreptate, mai ales ca miercuri, in urma necropsiei, s-a stabilit ca perforarea intestinului subtire este una dintre cauzele mortii femeii de 36 de ani.

Mai mult, autoritatile spun ca, desi era cautat chiar si de VIP-uri, medicul Calin Dobos avea drept de practica doar pentru chirurgie maxilo-faciala.

Durerea de a-si vedea fiica adusa acasa in sicriu a fost prea mare pentru tatal femeii, care abia isi revenise dupa in infarct. El a lesinat langa sicriu, iar o ambulanta l-a transportat la spital.

Operatia de liposuctie a fost facuta la o clinica privata din Galati de medicul Calin Dobos, care este in ultimul an de rezidentiat in chirugie estetica, asadar interventiile sale trebuie supravegheate permanent de un specialist.

Rudele Irinei spun ca nu vor simti ca se face dreptate decat atunci cand medicului Calin Dobos i se va retrage dreptul de a profesa.

Familia se teme acum si pentru viata fiicei celei decedate, o tanara de 20 de ani, cu handicap psihic, care se afla acum in stare de soc si ameninta cu sinuciderea. De aceea o supravegheaza neincetat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO