Elevul care a fost lovit cu un scaun in cap de un coleg a fost operat. Agresorul de 17 ani va avea nota scazuta la purtare

27-01-2016 12:43


Elevul de 14 ani din Mures, care a fost lovit cu un scaun de un coleg de clasa, a fost operat si se afla acum in stare stabila. Comisia de violenta din liceul respectiv a luat deja primele masuri in privinta agresorului.
 

Medicii spun ca baiatul a avut mare noroc - desi a avut fractura de craniu, nu i-au afectat creierul. Baiatul a fost supus unei interventii chirurgicale si va mai ramane internat cel putin o saptamana la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Mures.

Intre timp, la Liceul Tehnologic din Band, judetul Mures, s-a intrunit comisia de violenta care a luat decizia ca agresorului de 17 ani, sa-i fie scazuta nota la purtare. El este cunoscut in scoala ca un elev problema, cu multe absente si a ramas de cateva ori repetent.

In plus, politia a deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente. Daca va fi gasit vinovat, tanarul va raspunde pentru fapta lui si poate sa fie exmatriculat.
 

Tags: copil, scaun, scoala,

VIDEO PROTVPLUS.RO