Dosar penal pentru un protestatar #șîeu din Vaslui. Ce le-a spus polițiștilor


Ultimul update: Sambata 16 Martie 2019 14:24
Data publicarii: Sambata 16 Martie 2019 13:22
Categorie: Stiri actuale
protest #sieu Vaslui

Poliţiştii rutieri vasluieni au deschis dosar penal in rem în cazul unui bărbat căruia i s-ar fi defectat maşina şi care a blocat traficul în zona centrală a municipiului Vaslui chiar în timpul protestului #şîeu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Silvia Manta, dosarul a fost deschis conform procedurii, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, de reprezentanţii Poliţiei Locale Vaslui.

"Este vorba despre un bărbat din localitatea Sauca, comuna Laza, care s-a oprit cu maşina în zona centrală a municipiului Vaslui. El a afirmat că are o defecţiune la maşină şi că nu mai poate porni. Din declaraţiile poliţiştilor locali, ar fi refuzat să fie împins în lateral pentru deblocarea traficului în zonă şi a spus că aşteaptă o platformă. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice. Este un dosar penal pentru faptă şi nu pe numele persoanei. Aceasta este procedura în cazul unor aspecte sesizate la numărul 112", a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

 

Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost înregistrat la ora 15,06. 

Sursa: Agerpres

Tags: vaslui, #sieu, sieu, protest,

Autostrada de 1 metru a ajuns în Bloomberg. ”Un nou tip de protest în România”
VIDEO PROTVPLUS.RO