Dorel de Vaslui. Cum a reusit un expert neautorizat sa le dea locatarilor unui bloc apa la aragaze

Dată publicare: 18-10-2011 22:09
Dată actualizare: 12-07-2012 02:33


Dorel loveste din nou. De data asta intr-un cartier din Vaslui unde un instalator a incurcat rau de tot borcanele: a racordat teava de gaze la teava de apa.

Nu mica le-a fost mirarea locatarilor sa constate ca, atunci cand deschid aragazul, din ochiurile acestuia tasneste apa. Oamenii au inteles ce se intampla abia dupa ce au sosit la fata locului echipele de interventie de la compania de gaze.

Expertul venise la solicitarea unui locatar, care voia sa-si puna in functiune centrala termica. Nimeni nu intelege cum a reusit performanta de a lega teava de gaz la cea de apa.

Gospodinele care au facut greseala sa se apuce de gatit s-au trezit cu bucatariile inundate pentru ca la aragaz curgea apa.

Locatarii au sunat stupefiati la compania de gaz, iar reprezentantii acesteia au lamurit misterul. Si au avut ceva de munca pentru a scoate apa din tevile de gaz si centralele locatarilor.

Acestia vor mai avea de asteptat insa pana sa vada flacara din nou palpaind la aragaze, pentru ca verficarile nu s-au terminat.

Nota de plata va fi achitata, se pare, de locatarul care si-a angajat un expert neautorizat.


VIDEO PROTVPLUS.RO