Doi israelieni, sot si sotie, au adus un prejudiciu de un milion de euro statului roman. Furnizau ilegal alcool in cluburi

19-05-2014 13:09


Un milion de euro ar fi fost prejudiciul pe care doi oameni de afaceri l-ar fi produs statului roman, vanzand alcool in cluburile din Capitala.

Bautura era furnizata de doi israelieni, sot si sotie, care, sustin anchetatorii, nu plateau taxele catre buget. Cei doi au fost ridicati de politisti de acasa si dusi la audieri.

Cei doi oameni de afaceri, acuzati de evaziune fiscala au fost nevoiti sa dea explicatii in fata politistilor despre alcoolul pe care il distribuiau prin firma lor, inregistrata Timisoara.

Bautura ajungea in cluburile din centrul vechi al Capitalei unde, datorita numarului mare de clienti, cererea este, in mod constant, foarte mare.

Alcoolul nu avea acte de provenienta, insa anchetatorii sustin ca nu era contrafacut si nu punea in pericol sanatatea consumatorilor.

Paguba adusa statului, prin neplata taxelor, se ridica la un milion de euro.

Anchetatorii spun ca cei doi israelinei aveau cumparatori fideli, pentru ca preturile propuse de ei erau mult sub cela ale pietei.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO