Descoperire neasteptata in toaleta unui tren, pe ruta Tg. Jiu-Craiova. Ce au gasit calatorii


Ultimul update: Sambata 04 Ianuarie 2014 06:54
Data publicarii: Miercuri 01 Ianuarie 2014 20:02
Categorie: Stiri actuale

Sansa rara in prima zi a lui 2014 pentru un bebelus abia nascut. Pruncul a fost descoperit in toaleta unui tren de persoane de pe ruta Targu Jiu-Craiova.

Era o fetita invelita in cateva carpe si pusa intr-o plasa de rafie. Calatorii care i-au auzit plansetele disperate au dat alarma. Copilasul a fost dus la spital, deshidratat, dar in stare buna. Cea care l-a lepadat este cautata de politisti in 3 judete.

Calatorii din garnitura cu numai trei vagoane erau mai mult adormiti, cand cineva a dat alarma: s-a gasit un bebelus in toaleta. In prima gara, la Craiova, trenul a fost oprit mai multa vreme, pentru ancheta.

Nimeni nu stia nimic: nici de cand era pruncul acolo, nici care dintre calatori l-ar fi putut abandona in plasa de rafie. Imediat, un echipaj SMURD a preluat pruncul si l-a dus la spital. Medicii spun ca fetita este intr-o stare relativ buna, ar fi venit pe lume in urma cu 3, 4 zile, iar dupa starea cordonului ombilical mama nu a fost asistata la nastere.

A fost anuntata si directia pentru Protectia Copilului, iar politia ancheteaza acest caz si face deja cercetari in judetele Dolj, Gorj si Hunedoara- pe tot traseul parcurs de trenul respectiv. S-a deschis un dosar penal pentru abandon si rele tratamente aplicate minorului, iar mama vinovata ar putea face inchisoare pentru ca a pus in pericol viata copilului.

VIDEO PROTVPLUS.RO