De ce s-a ținut la Breaza festivalul unde s-a infectat Victor Socaciu. Motivul are legătură cu statisticile

Dată publicare: 12-04-2021 13:28
Dată actualizare: 12-04-2021 14:18


Festivalul unde s-a infectat Victor Socaciu a fost ținut la Breaza, pentru că localitatea e în scenariul verde. Au fost și artiști care au refuzat să participe de teama coronavirusului.

 

Colegii lui Socaciu vorbesc despre Festivalul „OM BUN” pe care acesta l-a organizat la Breaza, la finalul lunii martie. Acolo, mai mulţi artişti de folk au cântat pe scenă, într-o sală închisă, cu aproximativ 30 de spectatori.

Un alt artist ar fi fost confirmat cu COVID 19 după festival, iar alţii s-au testat.

Vasile Șeicaru s-a răzgândit în ultimul moment și nu a mai participat, de teamă că s-ar putea molipsi. El a explicat de ce manifestarea a avut loc tocmai la Breaza.

Vasile Șeicaru: „Festivalul trebuia ținut la Bucuresti, la teatrul Nottara sau Creanga, dar fiind scenariul rosu s-a mutat acolo, unde era scenariul verde. Autoritățile locale din Breaza l-au organizat, în condiții de distanțare, oamenii au avut mască. Eu nu m-am dus pentru ca nu eram vaccinat. Cu două zile înainte l-am anunțat, și în locul meu l-a chemat pe Bittman. Mi-a fost frică să mă duc”

Socaciu a fost internat vineri la Monza

 

Victor Socaciu a fost internat vineri la Spitalul Monza din Capitală, după ce a început să aibă febră.

Testul a confirmat prezența virusulului SARS-COV-2 în corp, după care starea lui a început să se înrăutățească. Apropiaţii spun că 50% din plămâni sunt afectaţi în acest moment, iar cântăreţul nu poate să mai respire fără masca de oxigen. Este însă conștient, nu este la ATI şi nu a fost intubat.

Mircea Baniciu a confirmat că Victor Socaciu nu poate respira fără masca de oxigen.

„Starea lui, aproape normală, dar stă prost cu oxigenul, așa mi s-a spus. Ieri am aflat, nu aveam o relație foarte apropiată, am paritcipat împreună acolo” a spus Baniciu.

 

 

 

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO