Coșmarul trăit de 40 de români în drum spre Spania. Cum au fost filmați șoferii autocarului


Ultimul update: Marti 18 Iunie 2019 20:25
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2019 20:14
Categorie: Stiri actuale

Călătorie de groază pentru 40 de români care au mers două zile cu autocarul până în Spania.

Şoferii au butonat telefoanele tot drumul, atât ziua, cât şi noaptea, în timp ce mergeau cu viteză, spun călătorii, care s-au temut că vor muri atunci când autocarul a lovit un gard de protecţie. În plus, maşina a avut şi probleme tehnice. Lichidul de răcire a motorului a ajuns în bagajele pasagerilor.

Autocarul a pornit spre Spania sâmbătă dimineaţa. Coşmarul a început când cei doi şoferi au fost schimbaţi. Unul dintre ei stătea cu ochii în telefon, în timp ce gonea cu peste 100 de km pe oră, spun călătorii.

Pasager: "Eu stăteam chiar deasupra lui, pe primele locuri. Şi am observat că tot stătea pe telefon, vorbea pe whatsapp, îşi făcea un playlist de muzică. Mă gândeam că în două secunde gata pune autocarul de-a rostogolul, ne dă peste".

În imagini se vede cum, în timpul nopţii, şoferul depăşeşte banda de mai multe ori, în timp ce priveşte în ecran. Apoi, ziua, avea chiar şi trei activităţi deodată, în afară condusului: butona telefonul, fuma şi întorcea des privirea spre celălalt şofer, cu care vorbea. Oamenii au povestit că au fost probleme şi pe cealaltă tura.

Gabriela Fanu: "A adormit, a avut...de trei ori am văzut noi că a aţipit la volan şi ne-am dus la el în faţă. La orice secundă în care ieşea de pe banda lui claxonau oamenii din spate, era neatent la drum şi când o luă către parapet deja urlam noi".

Iar în Franţa, autocarul a lovit un gard de protecţie, iar pasagerii s-au speriat îngrozitor.

Pasager: "S-a auzit o izbitură din partea dreaptă a autocarului. Am strigăt de acolo din spate: domnu' şofer, ce faceţi, vreţi să ne omorâţi? Acolo era şi o doamnă cu un copil cu dizabilităţi, mai erau copii, toată lumea s-a speriat. A fost o lovitură destul de puternică. Multe persoane mergeau să îşi vadă copiii, nepoţii, erau persoane în vârstă, erau şi copii şi să nu poţi să ajungi în siguranţă, să îţi fie frică... este o ruşine".

Din fericire, autocarul nu a suferit avarii serioase. Dar problemele au continuat.

Gabriela Fanu: "Avea eroare la bord cu supraîncălzire apa În parcare, am coborât şi când am deshis uşa de la autocar au ieşit cel puţin 120 de l din bagajele noastre, erau pline de apă, unsuroase, cred că aveau şi antigel în apa aia".

Contactaţi de Ştirile Pro TV, reprezentanţii companiei de transport au spus că nu tolerează comportamentele şoferilor şi că au demarat o anchetă internă.

După 2 zile de drum, oamenii au ajuns teferi la destinaţie. Au dat fiecare 100 de euro pe bilet.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO