Ea este femeia găsită incendiată în Giurgiu. Ce au descoperit polițiștii în locuința ei din Pantelimon

Ultima actualizare: 07-11-2020 20:07

După o săptămână de cercetări asidue, anchetatorii din Giurgiu au reușit să afle identitatea tinerei care a fost ucisă şi incendiată pe marginea Drumului Naţional 6.

Victima este Mihaela-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, domiciliată în Orașul Buftea, județul Ilfov.

Femeia era mama unui copil.

Polițiștii au găsit-o în baza de date, după ce a fost obținută o amprentă. Este vorba despre o persoană care a avut probleme cu poliția în străinătate.

Polițiștii au descins într-o locuință din Pantelimon, unde aceasta a locuit mult timp cu fostul ei concubin, însă acolo au aflat că bărbatul, un cetățean arab, era plecat din România de cinci luni.

"O contribuție esențială în identificarea cadavrului cu identitate necunoscută au avut-o polițiștii criminaliști și medicul legist responsabil de caz, prin probele papilare recoltate cu ocazia necropsiei care au condus la identificarea victimei prin examinarea în baza de date AFIS a Institutului Național de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române", informează polițiștii.

Vineri, anchetatorii din Giurgiu au precizat că este vorba despre o tânără care nu a fost dată dispărută niciodată.

Procurorii nu spun dacă există sau nu vreun cerc de suspecți, cu atât mai puțin dacă au în vizor suspectul cu pricina, însă surse apropiate de anchetă susțin că ar fi vorba despre o tânără de 32 de ani din județul Ilfov și despre care nu se știe deocamdată dacă a avut sau nu relații apropiate sau întâmplătoare cu agresorul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO