Cele trei fete moarte in incendiul din Constanta vor fi inmormantate miercuri. Ultimele detalii din ancheta

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02

Nimeni nu poate alina durerea familiilor celor 3 fete care au pierit in iadul ce a mistuit un restaurant din Constanta. Ancheta autoritatilor este deocamdata intr-un stadiu incipient, lucru care ii revolta si mai tare pe apropiati.

Cantareata si cele doua dansatoare vor fi conduse miercuri pe ultimul drum.

Pe Mihaela Tuca - Micky, cum ii spuneau ai ei - o plange un oras intreg. Trupul fetei este depus la capela din Mangalia si zeci de cunoscuti sau simpli localnici au trecut sa-i aprinda o lumanare. Rudele si prietenii sunt in stare de soc si accepta cu greu cele intamplate. Cu totii povestesc ca Micky, ramasa orfana de mama acum 10 ani, era o ambitioasa care si-a croit cu greu drum prin viata. Dar toti isi amintesc de ea cu zambetul pe buze.

"Avea un ras foarte colorat si chiar daca aveai un necaz foarte mare iti trecea de rasul ei. Din liceu dansa, ne-a dansat si la banchet si la festivitatea de premiere, cand am terminat clasa a 12-a. Ii placea mult sa danseze", a declarat, in lacrimi, o prietena a tinerei.

Trupul Nicoletei Vasiliteanu, prietena cu Miki, a fost depus acasa, in apartamentul parintilor ei din Constanta. Mama ei, sfasiata de durere, a vrut sa o aiba cat mai aproape…

"Era o vesela, niciodata nu am vazut-o plangand, imi ridica mereu moralul, imi spunea numai plange, numai pune la suflet, in ultima perioada am stat cu ea mai mult ca niciodata", spune Diana, o prietena a tinerei moarte.

Rudele fetelor asteapta raspunsuri din partea autoritatilor si, mai ales, o explicatie din partea patronului restaurantului unde a avut loc incendiul.

In tot acest timp, autoritatile merg pe mai multe ipoteze. Avand in vedere ca intr-un local alaturat exista un concert rock, unul dintre cei care frecventau acel local, sub influenta bauturilor alcoolice, putea sa provoace un astfel de incident. De asemenea, in localul respectiv mansardarea era facuta cu materiale combustibile si sa fi extins de la o neglijenta din bucatarie. Si varianta electrica, avand in vedere ca este o cladire veche.

Toate trei fete vor fi inmormantate miercuri la pranz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO