Cele trei fete care au murit in incendiul din Constanta au fost inmormantate. Incidentul bizar care a avut loc

Ultima actualizare: 12-04-2014 00:16

A stat timpul in loc pentru familiile tinerelor care au pierit in incendiul devastator de la Constanta. Solidari cu durerea lor, sute de oameni le-au condus pe fete pe ultimul drum.

Cele trei convoaie au pornit in acelasi timp, la ora 12: doua din Constanta si unul din Mangalia. A aparut si un incident: Cortegiul funerar s-a oprit in fata locuintei Mihaelei Tuca, moment in care masina in care se afla sicriul dansatoarei nu a vrut sa mai porneasca.

Dansatoarea Mihaela Tuca - Micky, cum ii spuneau apropiatii - a avut alaturi pe ultimul drum nu doar familia si prietenii, ci si zeci de necunoscuti impresionati de tragedia ei. Sora cea mica a facut cu greu fata acestor momente dificile, iar prietenele au imbracat tricouri negre, imprimate cu fotografia ei.

Prietena: "Foarte optimista, foarte greu a ajuns unde a ajuns. Nu-mi vine sa cred. Dansa mereu acasa, stateam langa ei si auzeam muzica in fiecare zi cum dansa."

Prietena: "Mult prea dureros, nu ne gasim cuvintele."

De la biserica din Mangalia, cortegiul funerar s-a indreptat spre casa Mihaelei. In acel moment, masina mortuara nu a vrut sa mai porneasca, de parca fata refuza sa se desparta de cei dragi.

Fratele Mihaelei Tuca: "Durere mare, foarte mare, s-a oprit si masina semn ca nu vrea sa plece. O sa se faca dreptate, va promit eu. Toata lumea care a fost implicata: patron, autoritati care nu si-au facut treaba este responsabila. Pana o sa mor nu o sa trec peste asta."

Solista Nicoleta Cengher isi va dormi somnul de veci in cimitirul municipal din Constanta.

Tanara avea tot viitorul in fata. Urma sa faca practica la un cabinet de avocatura si in paralel isi vedea de cariera muzicala.

Carmen Lungu, director Crucea Rosie Constanta: ,,De patru ani de zile era alaturi de noi de familia Crucii Rosii, voluntara noastra. Era la toate spectacolele de caritate. Era alaturi de toti cei care aveau nevoie de o mana de ajutor, sa se stranga un banut pentru hrana lor, pentru alimente."

Nicoleta Vasiliteanu a plecat pentru ultima oara din apartamentul parintilor ei din Constanta. Dupa slujba religioasa cortegiul funerar s-a indreptat spre cimitirul din localitatea Valu lui Traian.

Pompierii nu au facut publica deocamdata cauza incendiului. In functie de decizia lor, procurorii vor anunta cine va fi cercetat pentru moartea celor trei tinere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO