Ce au pățit doi bărbați care i-au înjurat pe polițiști, după ce au fost prinși la o terasă după ora închiderii

Ultima actualizare: 28-08-2020 11:56
politia
StirilePROTV

Doi bărbaţi au fost amendaţi după ce au adresat injurii poliţiştilor care îi descoperiseră după ora închiderii, alături de mai multe persoane, la o terasă din Centrul Vechi.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis Agerpres, vineri, în jurul orei 00:45, poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat la o terasă mai multe persoane.

"Imediat, în interiorul localului a intrat un bărbat, care a început să profereze injurii la adresa poliţiştilor. Bărbatul de 47 de ani a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, precum şi pentru faptul că a pătruns în incinta localului fără a purta mască de protecţie; sancţiuni în valoare totală de 2.800 lei", precizează DGPMB.

De asemenea, un alt bărbat care se afla la masa respectivă a adresat injurii poliţiştilor şi a refuzat să se legitimeze, fiind ulterior imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie, unde, după ce a fost identificat, i s-au aplicat sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.000 lei, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială şi Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Având în vedere prevederile legale în vigoare, societăţii comerciale i s-a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 6.000 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO