Ce a pățit femeia jandarm care a folosit spray lacrimogen pentru a imobiliza un suspect de pedofilie

03-08-2019 15:33


Femeia jandarm care a folosit spray lacrimogen pentru a-l imobilizat pe bărbatul din Vatra Dornei, acuzat de o mamă că ar fi încercat să-i atingă nepotrivit fiica, este cercetată pentru purtare abuzivă și abuz în serviciu. Individul a murit.

De asemenea, începând cu data de 1 august femeia jandarm a fost plasată sub control judiciar de către procurorul militar care coordonează ancheta, scrie Monitorul de Suceava.

Bărbatul de 55 de ani din Vatra Dornei ar fi încercat să atingă într-un mod nepotrivit o fetiță aflată în parc. Mama acesteia a observat și a alertat jandarmii.

În momentul în care a văzut că oamenii legii se îndreaptă spre el, a fugit. În cele din urmă a fost prins, dar, pentru că a opus rezistență, jandarmii au folosit spray lacrimogen. Imediat, bărbatul a leșinat și a intrat în stop cardiorespirator.

Medicii veniți la fața locului l-au resuscitat mai bine de 20 de minute, apoi l-au transportat la spital. Se pare că bărbatul de 55 de ani, angajat al unui hotel din stațiune, ar avea un dosar penal pentru pedofilie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO