Cazul minorelor exploatate în Capitală. 4 reținuți, o fată de 16 ani - sub control judiciar

Ultima actualizare: 09-10-2019 16:52

Patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru act sexual cu un minor, unul dintre ei fiind acuzat şi de proxenetism, în dosarul în care, miercuri dimineaţă, au avut loc percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în urma audierilor de miercuri, patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru act sexual cu minor, în sarcina unuia dintre ei fiind reţinută şi acuzaţia de proxenetism. O altă persoană, o minoră de 16 ani, este cercetată sub control judiciar, dispus de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru proxenetism, transmite news.ro.

Cercetările sunt continuate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Patru percheziţii au avut loc miercuri dimineaţă, în Bucureşti, într-un dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor, mai multe persoane fiind duse la audieri.

"În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti prin Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează 4 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor. De asemenea, vor fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că mai multe persoane au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore sau au înlesnit practicarea prostituţiei unor minore, obţinând foloase materiale de pe urma acestora.

Cercetările au fost declanşate din oficiu de către Biroul Agresiuni Sexuale pe baza unor informaţii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO